Tessie-san

Mors dag

Mors dag idag. Det är en dag som har varit väldigt laddad och otroligt jobbig för mig de senaste åren. Saknaden tar aldrig slut och smärtan i hjärtat är fortfarande så påtaglig. Jag har längtat så innerligt efter att få byta ut sorgen mot tacksamhet och lycka denna dag och förra året på mors dag var det det första året som inte längre gjorde lika ont. För nu behövde inte längre fokus ligga åt det hållet, det hållet som ju gör mig så ledsen eftersom jag inte får fira den som jag skulle önska. Nu har det istället blivit en dag där jag får känna tacksamhet över att jag själv har fått bli mamma, och att allt jag gör för Kelly kommer från den kärleken jag fick från min.

Förra året fick mors dag bli en lycklig dag igen och det tackar jag min vackra dotter för. För det är jag dig evigt tacksam!

Imorse fick jag ta sovmorgon medan JP och Kelly gick upp tidigt. Jag blir faktiskt bortskämd med sovmorgon de allra flesta helgerna – även när det inte är mors dag, och det uppskattar jag verkligen. Speciellt nu när jag är så trött av graviditeten.
Jag hörde hur de pysslade med något därnere och när jag klev upp möttes jag av den här fina frukostbrickan som de ordnat åt mig. Med nyplockade blommor t.o.m! ♡ Blev väldigt rörd!

 

 

Kelly ville gärna ge mig blommorna om och om igen. Hon plockade upp en och en och gav dem till mig. Jag tackade så mycket och la sedan tillbaka dem på brickan. Då gjorde hon samma procedur igen och igen – lika glad varje gång jag tackade och tog emot ♡

 

Efter frukost och blomutdelning gjorde vi iordning oss och åkte iväg och tittade på den nya vagnen – en Emmaljunga Double Viking 735. Vi har ju en Emmaljunga Super Viking nu och den kommer vi behålla, men vi kommer ju även behöva en syskonvagn (inte minst till alla lämningar och hämtningar på förskolan i höst), så vi var så glada när vi hittade denna fina! Nu känns allt ännu mer på riktigt helt plötsligt och som att vi verkligen börjar närma oss lillebror/lillasysters ankomst med stormsteg. Första plaggen igår och nya vagnen idag. Nu saknar vi bara en isofix till bilen, packa BB-väskan och göra iordning sängen åt Mini – sen är vi redo!

 

En älskling i magen och en på höften – ni gör mig till världens malligaste mamma ska ni veta! ♡

 

Kelly satt och åt lite rån i bilen med mig i baksätet och höll sedan upp det mot mig. Jag trodde inte mina ögon när jag såg att hon råkat gnaga till ett hjärta av det! Man kanske ser det man vill se, men jag tyckte det var ett klockrent hjärta.

 

Efter ett lyckat vagnköp frågade JP vad jag ville äta till lunch och jag sa att jag var sugen på en god sallad. Så vi stannade till vid Port 73 och gick till det lilla cafét med mysig inredning som serverar allt möjligt gott. Jag tog en räksallad med avokado och skagen – mums, så god den var! Kelly fick ett ihopplock av båda våra tallrikar.

 

Sen förlorade jag ett vad. Jag var helt säker på att det här bakverket hette canneloni, men JP sa att det var en sorts pasta… Vi slog vad om vem som hade rätt, förloraren skulle gå och köpa en så vi kunde smaka. En Googling iväg insåg jag att jag hade haft fel – det är ju cannoli de heter… Så jag fick snällt gå och köpa en som “straff”. Ett ganska gott straff ändå.

 

Efter lunchen åkte vi iväg och lämnade rosor vid minneslunden. En stor ros från mig och en lika stor ros från Kelly. Är säker på att mamma/mormor blev glad för det ♡

När jag var iväg och bytte blöja på Kelly tidigare där innan lunchen och sedan kom tillbaka så hängde den här fina ballongen på vagnen. Blev så himla glad! Ballonger är ju det absolut bästa jag vet – en bukett ballonger slår ju en bukett blommor vilken dag som helst.

 

Kellykorven somnade gott i nya vagnen på vägen hem, medan hon sov kvar i den nere i hallen så gick vi ut på uteplatsen och njöt i solen. Grannarna hade köpt en nya stor pool och grannbarnen hade poolparty. Älskar att det alltid är full rulle med skrattande barn häromkring, kul för våra barn att växa upp på en sådan gård.

 

En nyvaken Ros som också gärna ville smaka melon.

 

Sen fick hon syn på ett par myror och följde dem längs hela verandan…

 

Hoppas ni haft en fin söndag och en glad mors dag ♡

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats