Tessie-san

#lipabetyderkärlekspipa

Igår kom Jessica över på middag, men vi hade så mycket på vår agenda att jag glömde ta en enda bild! Förutom middag hann vi med att gå igenom ett program på datorn där man kan göra egna banners som hon visade mig. Hade tänkt göra en ny header till bloggen, så hon visade mig lite hur man gjorde. Får se när jag får tid över till att göra det bara, hehe.
Vi hade även hårlockssession i vardagsrummet. Min platt-/locktång som tjänat mig bra de senaste åren har börjat bli lite trött, den slocknar mitt i och man måste starta igång den hela tiden. Jessan hade precis köpt en ny locktång som hon visade upp. Hon lockade mitt hår och efter att ha borstat ur lockarna kom det där svallet fram. Ja, så mycket “svall” man nu kan få fram med mitt tunna hår iallafall. Vi får se om jag köper en likadan, det blev riktigt fint, men det tog mycket längre tid jämfört med den gamla jag har, där man bara vrider på tången och sedan drar rakt ned för att få fram lockarna. Nåväl.

Lite mys med Kelly och sen blev det dags för nattning och eftersom det blev lite senare än vanligt somnade hon på två sekunder efter att ha fått på sig pyjamas och lagt sig i min famn.
På tal om någonting annat, så är det inte långt kvar tills Jessan och jag ska på Danny Saucedos Show på Hamburger börs! Jag är så taggad att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Vi ska äta trerätters på plats och sedan se showen! Min första sväng på stan själv sedan Kelly kom. Fick denna helkväll av Jessica som “grattis-du-har-blivit-mamma-present”, hur snällt av henne?! I slutet på april är det dags och jag är redan så pirrig!

 

På tal om pirrig, hur härligt är det inte med helg? Vi har en sådan fredagspepp här hemma att det inte är klokt. Hoppas ni också har en rolig helg som väntar! #lipabetyderkärlekspipa ♥

 

IMG_4212IMG_4206

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats