Tessie-san

Min morgon med dig <3

Det är nästan så jag får nypa mig själv i armen för att förstå att detta är min vardag, att få vakna upp och spendera mina morgnar med världens finaste gosetjej varje dag. Imorse gick det dock lite trögare för mig att kliva upp då det inte blev så mycket sömn för min del inatt. Vi har ändrat om lite i sovrummet och ställt Kellys minispjälsäng (som är öppen åt ena hållet) till min sida av sängen och hon fick prova att sova däri inatt. Hon har ju fram tills nu legat i babynestet som legat mellan oss i mitten av vår säng. Antar att det kändes väldigt ovant för både henne och mig, jag vaknade hela tiden för att se efter vart hon var någonstans. Hoppas jag vänjer mig snart, det blir nog skönt för oss alla tre att få bättre med plats när vi sover.

 

Kelly-Gosan med sina ponnys imorse ♥

IMG_4195

 

Förutom att morgonmysa har vi hunnit med en tvätt, en disk, hämtat ut paket (månadens böcker från Goboken), en promenad och nu sitter vi och klickar hem lite grejer inför vårens stora tillställning – nämligen Kellys namngivning. Färgtemat är tänkt att gå i ljusrosa, vitt och guld – tror det kommer bli superfint! Vi kommer hålla i ceremonin själva och efteråt blir det prinsessfika. Hade tänk göra en hel del av baket själv (tillsammans med min bakkompanjon Caroline) men även ta hjälp av proffs när det gäller de lite större grejerna. Ser otroligt mycket fram emot det iallafall!

Vad tror ni om dessa formar till cupcakes? Gulliga!

 

IMG_4196

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats