Tessie-san

Fredagsshopping på schemat

Åh, vilken härlig start på fredagen vi fick. Började dagen med en tur till Farsta där vi började med en tidig lunch. Trodde dock att vi skulle behöva vänta in nästa buss mot Farsta då det redan stod tre barnvagnar vid stationen när vi kom dit. Men vi hade tur, för de skulle med en annan buss, så Kelly och jag fick plats på vår! Mötte upp JP på plats. Vi skulle kika på lite kläder till honom (och till Kelly om jag fick som jag ville, hihi).

Vi hann inte med många tuggor innan Gosan ville komma upp ur vagnen – det är väl inge kul att ligga där när man kan få komma upp och se sig omkring? Hon var väldigt fascinerad över caféts tapeter och kollade runt med stora huvudrörelser. Mysigt iallafall att äta lunch hela familjen ute sådär.

Vi hittade massor med fint till pappa och gick sedan in en sväng på Cubus för att kika in deras babyavdelning. Har helt missat den så det var roligt att se hur mycket fint de hade. Fick med oss lite nytt till Kelly därifrån och avslutade med Claire´s där vi hittade lite nya hårband och rosetter till halva priset! Sen tog vi bussen hem, så himla smidigt och dessutom gratis för mig som kör vagnen #win

 

IMG_4223IMG_4224IMG_4225

 

Kul att spegla sig! Det är något av det roligaste som Kelly vet – att man “flyger” med henne mot en spegel, det tycker hon är väldigt lajbans!

IMG_4226

 

Ett helt hav av hårattiraljer på Claire´s. Kelly har ju så mycket fint hår och jag tycker det är så himla roligt att mixa och matcha hennes små outfits med rosetter och toffsar, så det kan vi inte få för många av!

IMG_4231

 

 

Nu har vi precis ätit tacomiddag och nu väntar ett fredagsbad för oss. Ska fota inköpen vi gjorde på Cubus till Kelly och visa er lite senare eller imorgon. Jag själv älskar att se sådana inlägg på andra bloggar, framförallt när det handlar om barnkläder. Ni kanske tycker samma sak?

Hoppas ni får en mysig fredag iallafall! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats