Tessie-san

Lego och Frost

Hej på er, hur mår ni?

Jag börjar min sista vecka innan mammaledigheten med vab… Trodde att Belles ögon var på väg att bli bättre, och det var de också, men hon vaknade upp med helt igenklibbade ögon stackaren, så jag är hemma med henne idag. Vi fortsätter tvätta rent och smörjer in med ögonsalvan, så hoppas vi att hon får ha helt friska ögon snart igen.

Nu ligger mitt hjärtegryn och sover middag, så jag tänkte passa på att säga hej till er.

I helgen har vi inte gjort många knop. Dels för Belles ögon, men även för att jag inte mått bra. Har ju haft ont i halsen, haft huvudvärk och hosta. Typiskt precis såhär på slutet va. Ja, tur att det ändå kom nu och inte för datumet vi ska föda. Tänk, förra graviditeten blev jag matförgiftad kort inpå att vi skulle föda och det var verkligen stressigt. Man behöver ju alla krafter man kan få när det väl är dags, även inför ett snitt så det är alltid ett stressmoment man vill undvika.

Tjejerna har lekt med Lego och vi har läst böcker. Sen har vi sett Frost också. Så många gånger att jag tappat räkningen. Det börjar likna Vaiana-hysterin vi hade förra julen. Det har redan börjat tjatas om att få en egen Elsa-klänning – och det är väl tur att tomten har ögon och öron överallt då 😉

 

Lite bilder från helgen ♡

 

Min snuttegumma ♡
Hon är så go och är alltid så positiv även när hon är sjuk. Varje morgon har hennes ögon klibbat igen så man nästan inte känner igen henne, men ändå så ler hon sitt bredaste, vinkar febrilt med handen och säger “maaaammmaaa, Hääääj”

Sen kan hon bli mer allvarlig och bara vill vara nära nära. Hon vill gärna att jag antingen ska hålla hennes hand eller hålla min hand i hennes ansikte för att vara riktigt nära.

 

I lördags fick de välja ett varsitt Kinderägg som lördagsgodis.
Kelly älskar choklad och det är det godiset hon får. Belle vill mer ha samma sak som Kelly får, så hon fick också ett. Men var mer intresserad av att fippla med pappret än att äta chokladen, så det hjälpte storasyster till med utan problem 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats