Tessie-san

Boxningsmatch i magen och bebis-Kelly

Det sparkas och har sig inifrån magen. Känner att det börjar bli trångt nu, för det är liksom lite tröga men ändå bestämda rörelser blandat med snabba boxningsmatcher 😉 Jag är sååå nyfiken på vem det är som gömmer sig därinne, bara 30 dagar kvar nu och vi räknar tålmodigt ner till den 9:e januari ♡

Imorse vaknade jag av Kelly som satt bredvid mitt ansikte och sa “Mamma, när bebisen kommer ska jag hålla såhär” och så vaggade hon med armarna fram och tillbaka. Gullig! Man förstår att hon funderar mycket på hur det kommer bli, och hittills har det bara varit positivt och förväntansfullt.

Gick tillbaka i arkivet här på bloggen och hitta den här söta bilden på Kelly för 3 år sedan, december 2016. Här var hon bara två veckor gammal och skulle snart fira sin allra första jul.

 

Se hur liten hon var! ♡♡♡ Min lilla Snosan-Ros ♡

Har fortfarande svårt att förstå att vi kommer ha en såhär liten en om bara ett par veckor. Så så så mysigt!

 

 

Mini-throwbacks är det bästa jag vet. Håller ni inte med? ♡

Det blev inget adventsbak med vänner som vi hade tänkt ha i helgen pga att jag var så trött och för Belles ögon, men jag har ändå hunnit julbaka lite. Provade på någonting för första gången och det blev hur bra som helst. Kika in lite senare ska ni få se!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats