Tessie-san

Långt hår och kort hår

Godmorgon på er, har ni sovit gott?
Det har inte jag. Herregud vilken natt vi hade inatt.

Det va nog Harleys allra sämsta natt sedan han föddes, han var inte nöjd många minuter och  v ä g r a d e  ligga ner i sitt neste en enda sekund. Jag trodde jag skulle bli galen, jag var så trött och less, och svor som en sjöman där mitt i natten. Resten av familjen låg och sov gott i samma säng som oss. Förstår inte hur de kunde sova vidare så högt som han lät, men det var ju tur det.

Nu är det en ny dag och vi tar nya tag!

Kelly var lite ledsen imorse och “ville inte gå med stora barnen” på förskolan. Gör alltid ont i hjärtat att se henne ledsen, men vi försöker förklara att det ju är mycket roligare på den stora avdelningen för henne nu, där är ju alla hennes jämnåriga kompisar som hon gillar att leka med och att det bara är bebisar på småbarnsavdelningen, men jag tror mer att det är det nya hon inte riktigt vant sig vid ännu. Pedagogerna är jättegulliga på den stora avdelningen och de ser henne på en gång när vi kommer på morgonen och hennes kompisar kommer alltid springandes för att hälsa på henne. När vi kommer och hämtar på eftermiddagen har hon jättekul och vill oftast inte följa med hem istället… så det handlar ju bara om den här övergångsfasen. Sen saknar hon sina gamla pedagoger och det är såklart helt okej.

Satte upp hennes hår i en tofs på tofs på tofs-variant imorse. Hennes hår når snart ner till rumpan när det är utsläppt!

 

Här kom gullnos nummer två ♡ Hon börjar också få långt hår nu, och är helt med på noterna när det är dags att hoppa upp i mammas knä för att få sin frisyr fixad på morgonen 😉

 

Någon som däremot inte har så mycket hår än är lillebror. Men han blir hela 3 veckor idag, denna torsdag! ♡ Kan ni tänka er?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats