Tessie-san

Hörseltest, faderskapsintyg och rawchoklad

Hej kompisar, hur mår ni? Onsdag idag och vi går mot helg.

Idag var vi iväg till sjukhuset för att göra hörseltest med Harley. Vi skulle ha gjort det redan förra veckan egentligen, men så blev vi ju sjuka allihopa så det fick vänta lite.

Han sov igenom hela testet och fick toppbetyg på båda öronen – hurra! Det gick jättesnabbt och var klart på bara ett par få minuter. Nu skickas resultatet till vår BVC och hans journal där.

Efter det var det dags att gå till Familjerätten. Vi hade ett inbokat möte där vi skulle bekräfta faderskapet. Det är väldigt högtidligt och det krävs flera vittnen som är med när man skriver under. Även om det är vårt tredje barn måste vi alltså bekräfta faderskapet såhär eftersom vi inte är gifta…

Det besöket gick också snabbt, sen åkte vi hem igen och pappa iväg till jobbet.
Vi skulle nämligen få besök, Harley och jag.

 

 

…av Aphrodite!

Hon kom över för att bebisgosa lite med Harley ♡ Och så kom hon med fina presenter till både honom och tjejerna. OCH en varsin heliumballong! Tjejerna fick en varsin rosa och Harley fick en blå ♡

 

Vi fikade på chokladgodisarna jag gjorde igår.
Blev så inspirerad av Gabriella Joss som delade med sig av det receptet tidigare. Chokladgodisar utan vitt socker eller mjöl – men ändå hur goda som helst!

 

Nu ropar en hungrig (han äter prick hela tiden) kille på mig, så nu är det dags att amma igen.
Hoppas ni har en mysig kväll ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats