Tessie-san

Triss i älsklingar

Vi fick så många kommentarer när vi berättade att vi väntade barn igen.
Många “varnade oss” om att det skulle vara väldigt jobbigt med tre barn så tätt och andra undrade om vi var galna.

Vi visste redan att vi hemskt gärna ville ha ett till barn, men att det skulle ske redan när Belle var 8 månader var vi inte ens själva beredda på. Vi hade ju tänkt försöka igen när hon var 1 år, precis som med Kelly, den åldersskillnaden tyckte vi var rätt lagom. Men livet ville något annat och vips så var vi gravida igen.

Jag har sagt det många gånger tidigare, men jag är väldigt ödmjuk inför att ens få bli gravid. Det är verkligen ingen självklarhet och inget man kan ta för givet. Vi var därför otroligt glada att vi fick möjlighet att få ännu ett syskon och jag tackade min lyckliga stjärna varje dag för det.

Självklart är det tufft med tre små barn såhär tätt, nu är vi dessutom underbemannade när de är en mer än oss 😉 Men det här var vi ju beredda på, vi visste att det ibland kommer kännas mycket, men sen kommer allt det här vara som bortblåst och vi får förhoppningsvis skörda frukten av allt kämpande i småbarnsåren när de sen växer upp och kommer vara så glada över att de har varandra.

Att de har varandra som syskon är nog den bästa gåvan vi kunnat ge dem.

 

Det är inte lätt att fånga ett bra ögonblick med alla tre i samma bild, alltid är det någon som blundar, rör sig eller gör någon min – men det gäller att bara smattra på med bilder, rätt vad det är fångar man de där guldkornen ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammatill4

    Åh vilka godingar! Tänk vad kul de kommer ha! Vi fick våra 3 inom loppet av 3,5 år. De har jättekul tillsammans även om de bråkar. Äldsta fyller 10 i maj😱. I somras fick vi en till liten tjej och de är alla så snälla mot henne;)

  2. Lisa

    Wow vilka underbara bilder! Ni har helt fantastiskt fina barn! Jag drömmer också om tre barn. Vår lilla tjej fyller 2 år idag. I juni välkomna vi förhoppningsvis lillebror. Vi har inte superlätt att bli gravida så jag tror inte att jag kommer att börja med något preventivmedel efter lillebror utan bara ta det som det kommer. Blir det tätt så blir det. Givetvis kämpigt i perioder men det är det nog periodvis oavsett åldersskillnad. Blir ju inte mindre sugen på en trea när jag ser era godingar!

stats