Tessie-san

Klämdag

Klämdag och vi har varit lediga ♡

Vädret har verkligen svajat fram och tillbaka idag, både strålande sol och värme, och sen kolsvart himmel och regn.

Vi gick och handlade en sväng och då behövde vi inte ens någon jacka. Lite senare öppnade himlen sig och vi klarade oss precis innanför dörren innan det kom mer.

Vad har vi gjort idag då? Vi har pysslat med klistermärken och ritat teckningar, byggt med magnetlegot och dansat till Gangnam Style. Till mellis gjorde vi smoothie på banan, vaniljyoghurt och blandade frysta bär. Belle gillade inte, Harley var inte heller imponerad, men Kelly och vi andra gillade det.

 

Jag gjorde en inbakad fläta på Kelly idag. Hon önskade sig ”en Elsa-fläta” för trettiofemte dagen i rad, men nu orkade jag inte göra ännu en på sniskan… den här gick bra den med 😉

 

Vi hade ingen lust att gå ut i regnet, eller direkt efter när allt var så blött, så vi gick ner i lekrummet och spelade Rayman istället. Belle imponerade på oss alla, hon kunde springa fram och tillbaka, hoppa och fånga gubbar. Helt otroligt!

 

Vi åt tacos till middag (såklart, det är ju fredag), sen blev det kvällsbad och Pippi på de sju haven efteråt.

Nu fick jag ett riktigt kärleksrus genom hela kroppen. Min familj. Jag skulle inte klara mig en enda sekund utan dem. Jag är så himla tacksam för dem och vad vi har tillsammans ♡ Jag älskar dem alla fyra mest i hela världen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats