Tessie-san

Första gången för oss

Hej fina! ♡
Hoppas ni mår bra?

Jag har precis nattat barnen, kört igång dagens sista tvätt, tänt lite ljus och nu har jag satt mig i soffan under filten med datorn i knäet. Jag tänkte jag skulle berätta vad vi gjorde för något igår som vi aldrig gjort tidigare.

För ett par veckor sedan frågade jag Molly vad hon tyckte och tänkte om att vara barnvakt åt barnen någon dag. Det tog emot att fråga först, men hon svarade ”var inte larvig, det är ju mig du frågar!” Sen svarade hon att det var det mest självklara i hela världen, självklart ville hon passa barnen. Och eftersom hon vet hur orolig jag är över allt så kände hon också att det var fint att jag hade det förtroendet för henne. Vi har aldrig haft barnvakt åt alla tre barnen tidigare, så det kändes faktiskt lite läskigt, även om jag känner mig 1000% trygg med att de är just med Molly.

Hon har ju själv tre barn. Séamie är hennes yngsta, han är 1 år äldre än Kelly, sen är ju hennes tjejer Alice och Ella stora (11 och 12 år) och de är världens bästa barn så de ville såklart hjälpa till. Våra barn älskar hela deras familj så det kändes ändå bra i magen.

Vi hade inga speciella planer, JP och jag, utan detta var mer en rolig grej – både för barnen, att de fick vara och leka därborta med dem i ett par timmar, och att JP och jag bara fick vara och ladda batterierna.

Vi hade iallafall ett par riktigt taggade barn som hade packat sina ryggsäckar inför en fullspäckad dag med sina favoriter.

 

När vi vinkat hejdå (inte ett uns av ledsna miner), så åkte JP och jag vidare till Hammarby Sjöstad. För tre år sedan var vi där och tog fina gravidbilder (med Belle i magen) i den vackra körsbärsblommelunden som finns där, och eftersom de här vackra blommorna bara blommar i en så kort tid var jag så glad att vi hann med att pricka in det den här gången också ♡

 

Med min stora älskling ♡ Vi har varit ett par i 13 år (14 i november).
Det kändes sååå mysigt att få strosa runt där hand i hand bara vi två. Det var länge sedan ♡

 

Planen var egentligen att vi skulle köpa med någon god lunch hem, men så råkade vi gå förbi en sushi-restaurang precis vid vattnet där det var helt folktomt. Det låg på ett hörn och uteserveringen som låg i solen hade lite fler gäster, men vi satte oss på skuggsidan och då fick vi sitta helt själva.

Vi beställde in helt vansinnigt god sushi, de friterade rollsen var amazing. Det blev en riktig date ♡

 

Jag hade bett Molly skicka lite uppdateringar då och då, om hon kunde. Fick så fina bilder som gjorde mig så lugn. De var ute i solen och plockade blommor, gick på promenad och lekte i parken.  De hade det toppen!

 

Efter lunchen åkte vi hem och gick ut på uteplatsen, satte på musik och la oss och solade. Alltså, att bara kunna lägga sig ner i solstolen och blunda, utan att behöva öppna ögonen var 5:e sekund för att se vad barnen gör – var väldigt avslappnande. Just det har vi inte heller gjort på så länge, hehe. Det är alltid fullt fokus på allt runtomkring, så det var jättemysigt att bara få släppa allt för en liten stund.

 

Även om det alltid är full rulle, hög ljudvolym och spring hemma med alla tre barn så blir det ändå riktigt riktigt tomt utan dem. Det hann inte gå särskilt länge innan vi båda tittade på varandra och sa att vi saknar dem.

Men så fick vi fler uppdateringar, och såg att de hade det super ♡

 

Vi åkte över dit när det var dags att runda av dagen, hade med en liten Tack-gåva ♡

 

När vi kom sprang alla tre godispluttar in i våra famnar och var ivriga med att berätta allt de hade gjort och byggt och ritat och ätit och plockat…

Vi stannade kvar en stund och blev bjudna på middag, sen tackade vi så mycket för att de tagit så väl hand om våra älsklingar och så åkte vi hem. Alla var väldigt trötta i bilen på vägen hem, och Belle var lite ledsen över att behöva lämna Molly. Det tar jag som ett fint betyg ♡

Tack världens finaste vän, med världens bästa familj. Ni är BÄST!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin nr2

    Åh vad skönt med lite egentid! Vi ska lämna barnen med mina föräldrar och åka på förmiddagsspa på fredag. Sist vi gjorde det var när jag var gravid med äldsta (han blir tre i sommar) så det ska bli sååååå skönt!

stats