Tessie-san

Namnsdag och dopklänning

Brukar ni fira era namnsdagar?

Jag har egentligen aldrig gjort det, mer än att man bara uppmärksammar den och kanske säger ”grattis på namnsdagen”. Men eftersom jag ju också gillar att fira saker – stort som smått, så brukar vi numera göra iallafall något lite extra den dagen någon har namnsdag.

Nu senast var det jag för ett par veckor sedan och jag blev då bortskämd med enchiladas och jordgubbssallad till middag, och tjejerna hade gjort ett halsband och ett armband till mig på förskolan ♡ Harley-Bobbi hade inte en susning om vad det var för speciellt med denna dag, men han var såklart ändå med och firade.

 

På tal om namn så har ju Harley fortfarande inte fått sin namngivning pga pandemin som satte fart då förra året. Jag hoppas vi kan hålla den nu i sommar istället, beroende på vad restriktionerna säger.

När Kelly hade sin namngivning så var hon först ut med att ha den här fina dopklänningen, sen när det var dags för barnens kusin Noah att döpas så hade han den. Sen var det Belles tur, och så var ju tanken att Harley skulle ha den också. Efter varje namngivning/dop så har jag broderat in deras namn. Nu kommer barnens andra kusin Agnes namn stå där innan, för hon ska nämligen döpas nu i helgen. Med pga alla restriktioner kan vi tyvärr inte åka upp till dem och vara med på det. Men vi budade upp klänningen och en dopgåva från oss iallafall.

När jag får tillbaka den ska jag brodera in hennes namn där också. Känns fint att vi påbörjat en så fin tradition tillsammans med en dopklänning som går i arv ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats