Tessie-san

Lekplatsutforskning

Hej på er! ♡ Hur mår ni?

Vi har haft en lång men mysig dag. Även om det fortfarande är väldigt ljust ute så känner man verkligen av att det blivit kväll. Lugnet har lagt sig och jag känner tröttheten i både kropp och knopp efter en dag där vi varit ute så mycket.

På förmiddagen åkte Kelly iväg till dansen med JP, och eftersom det fortfarande duggregnade ute ville inte vi andra följa med för att leka utomhus tills hon var klar.

Vi gick istället iväg till affären och handlade + hämtade ut ett paket, sen lekte Belle och Harley med älvhusen och satte sig och tittade på Toy Story medans jag förberedde lunchen.

 

Mina två små gullproppar ♡ En tant stannade till när vi kom gåendes med vagnen från affären och sa ”men åh, är de tvillingar?” ”Nej, det är 1 år mellan dem” svarade jag. ”Jahaa, de var så himla lika” sa hon tillbaka.

Ja, de är rätt lika, men inte såå? Sen ser man ju klart och tydligt att Belle är äldre. Men ändå kul, de är ju ändå pseudotvillingar ♡

 

Jag gjorde torsk i ugn tillsammans med morötter, palsternacka, lök och vitlöksklyftor. Serverade med jasminris. Tyvärr var soyan slut (barnens favorit), men de skrapade ändå tallrikarna.
Alltid lika härlig känsla när det händer. Ni med matkräsna barn vet vad jag menar.

 

Alltid lika kul att städa matplatsen efter att vi ätit ris…

Harley äter hejvilt och hans plats ser alltid ut som hej kom och hjälp mig efteråt.

 

Efter att tjejerna ätit sitt Kinderägg till lördagsgodis och Harley hade sovit sin nap gick vi ut på promenad och på lekplatsutforskning. Det finns alltid nya lekplatser att hitta. Det är lätt att man snöar in på vissa lekplatser bara för att man ”kan dem”, men det är alltid kul att upptäcka nytt.

 

Alltså Harley är en sån himla fotbollskille. Så fort han ser en boll springer han fram och börjar sparka och ”dribbla”. Han är jätteduktig. Tjejerna gillar också att sparka boll, men han har verkligen intresset för det. Kul! Får se om det håller i sig till när han blir tillräckligt gammal för att börja på någon aktivitet.

 

Belle hittade två grytor som hon sprang fram till och började röra runt i. Det blev en riktigt god geggamojja-soppa sa hon ♡

 

När Harley hade hoppat (och suttit sig) i lite för många vattenpölar utan regnbyxor eller gummistövlar var det dags att gå hem.

Vi lagade tacos/fishtacos till middag och barnen lekte i poolen på uteplatsen under tiden. Den var såklart inte fylld med något vatten, så de använde den eller rättare sagt kanterna på den som hoppborg och skrattade så de kiknade. De sprang fram och tillbaka mellan uteplatsen och balkongen, och busade med Harley som var så glad över att få vara med och leka.

Både Belle och Harley somnade som två små ljus på bara någon minut sen när vi gick upp för nattning. Kelly hade lite mer hon ville få ur sig innan hon också somnade tillslut.

En glad och härlig dag, utan något bråk eller gnäll. Det tackar vi för ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats