Tessie-san

Jag borde sova

Hej kompisar, hur mår ni? ♡

Inatt sov jag inte många timmar. Barnen avlöste varandra i att vakna och vilja komma upp i min famn, och även om det är gosigt så blir det inte mycket sömn för min del då. Speciellt inte när det krockade och båda ville komma upp exakt samtidigt, och ville inte alls vänta en enda sekund på det heller… Kelly är inne i en väldigt mammig period och det är nästan bara jag som gäller hela tiden, även om pappa är redo med öppna armar och kärlek. Belle är såklart väldigt mammig hon med eftersom vi ammar, så det blir lite mycket ibland. Känner mig lite´ledsen när jag inte kan ge dem precis det de vill ha, precis när de vill ha det alla gånger. Det dåliga samvetet kommer och knackar på, även om jag vet att jag gör mitt bästa.

I helgen hade vi iallafall full rulle här hemma. Vi hade besök över både lördag och söndag, och under söndagen avlöste de varandra. Det är jättemysigt med besök och jag älskar när vi har folk hemma, men med ett par dåliga nätter i bakluckan är man kanske inte sitt allra piggaste jag, men det får gå.

Kelly provade Pippi-peruken hon fick av farmor och farfar. Hon fyller ju 2 år om prick en månad och ska då ha Pippi-kalas med vänner och familj, så vi testade Pippi-flätorna lite innan. Det var inte många sekunder den fick vara på, men vi får helt enkelt öva på det innan det är dags för kalas 😉

 

På lördagskvällen dukade vi fram lite smått och gott och öppnade en flaska bubbel. En alkoholfri flaska från Richard Juhlin som var riktigt god. Kelly ville också smaka, men det fick hon inte. Hon fick nöja sig med iskallt vatten i sin rosa mugg istället och det gick lika bra. Hon var glad att hon fick sitta med och äta minisnittar ändå. Sen fick hon vara uppe med oss tills hon somnade och det är det mysigaste hon vet. Vi tittade lite på Så mycket bättre och båda tjejerna somnade hos mig i soffan innan klockan slog nio.

 

I söndags kom bonusmorfar Benke över på en fika för att hänga lite och umgås med barnen. Han hjälpte till att flytta lampan över matbordet nu när vi ändrat så bordet står åt det andra hållet. Allt el-relaterat låter vi honom sköta i huset, eftersom han är expert på det.

Belle fick gosa lite med bonusmorfar ♡

 

Jag hade bakat tigerkaka och chokladmuffins med fyllning och plockat fram lite småkakor och jordgubbar.

 

Straxt efter att Benke hade gått, så kom Fatima med sin familj. De kom för att hälsa på Belle för första gången ♡
Kelly visade stolt upp sin lillasyster för Fatima.

 

Deras Merlin fyllde precis 4 år och Lily är en månad yngre än Kelly. Vi var ju mammalediga tillsammans med tjejerna och det var så mysigt. Lite tråkigt att jag inte har någon nära som är mammaledig samtidigt som mig den här gången också.

 

Vi var en minst sagt trött familj som tackade för den här helgen när kvällen tillslut kom. Ska definitivt bli bättre på att ta tillvara på sovstunderna på dagen med Belle den här veckan. Jag behöver verkligen casha in lite mer sömn känner jag…
Jag borde sova.

Hoppas ni haft en fin helg och fått en bra start på den nya veckan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats