Tessie-san

Fredag är vår favoritdag

På fredagar är Kelly ledig från förskolan och hemma med oss. Då brukar vi hitta på något lite extra mysigt och går alltid och handlar inför fredagsmyset tillsammans.

Den här fredagen gick vi ut och cyklade på gården. Kelly älskar att cykla och nu börjar ju årets cykeldagar bli räknade, så det gäller att passa på. Hon börjar precis nå ner till pedalerna, men har inte riktigt greppat tekniken än och nöjer sig med att det är pappa som skjutsar på. Nästa vår när vi tar fram den igen kommer hon nog vilja cykla själv.

Jag kommer ihåg när vi var på visning av huset innan vi köpte det. Vi blev kära i både huset och omgivningen med den mysiga gården och allt, på en gång. “Här ska vi lära våra barn att cykla” sa vi och blickade ut just på den här gården. Och nu är vi där. Det kanske dröjer något år till innan hon lärt sig cykla “på riktigt”, men vi är ändå här – och cyklar med våra barn ♡ Livet!

 

 

Belle sov gott i min famn när vi var ute. Hon fick en så himla mysig pälsbjörndräkt av mina chefer i present och den värmer gott när det är kyligt. Blir helt full i skratt när jag ser min trötta blick dock. Tänk vad lite sömn skulle göra susen för de trötta ögonen 😉

 

När det hade cyklats klart och vi trodde vi skulle få gå in i värmen igen, sa den här bestämda fröken nej. Det var tydligen dags att leka kull bakom sopsorteringen… en av de roliga lekarna hon gillar att leka när vi är där i närheten. Hon springer mellan alla kärlen och vi efter, när vi får fatt i henne så kiknar hon av skratt, lilla busloppan.

 

Som de flesta andra fredagar så körde vi sedan fredagstacos innan kvällsbad och Idol på kvällen. Jag älskar våra fredagar! Vi sätter alltid på högsta volym och dansar och showar i köket när vi gör ordning middagen. Kelly tycker vi är jätteroliga och dansar loss hon med. Belle hänger på bäst hon kan 😉

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats