Tessie-san

Ingen vila ingen ro

Hej på er, hur mår ni?

Här har vi sjukstuga, och jag är nog den som är mest drabbad. Jag och Harley. Belle blev ju snorig redan i fredags så hon är återställd nu, även Kelly blev lite täppt men är också på banan igen. Harley och jag är nu helt däckade båda två, den enda som klarat sig helt är JP – så han åkte glatt iväg till jobbet imorse och jag fick styra skutan hemma sjuk med tre barn – varav en av dem snorar lika mycket som jag gör.

Tur att man kan vila i fred i fåtöljen iallafall…

 

HAHA, skoja!

 

Näe, men de har varit jättesnälla och förstående idag. Dessutom kom JP hem för en stund sedan (och fortsätter jobba hemma, han är alltid uppe i jobb) så jag och Harley kunde smita upp på övervåningen och vila nu en liten stund så är han med tjejerna nere i lekrummet.

 

Ni kanske minns att jag berättade att Harley numera kryper – han är överallt! Han har dessutom börjat ställa sig upp mot soffan, stolen, vad han nu får tag i – så nu börjar den mest oroliga tiden, enligt mig. När de har kommit på hur man tar sig upp, men inte riktigt har förmågan att stå kvar utan faller bakåt/framåt/åt sidan utan att kunna ta emot sig = man måste passa dem till 110% och jag har alltid hjärtat i halsgropen!

Han är så superduktig, men det är så superläskigt! Jag vänjer mig aldrig.

 

Ska se om jag kan få upp inlägget med Anna-tårtan jag gjorde till Belles kalas lite senare. Kika in igen ikväll ♡

Kram så länge!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats