Tessie-san

Ikapp sina storasystrar

Hej torsdag och helg! ♡

Dagarna går så himla fort tycker jag, tänk att vi redan är i slutet på september? Snart väntar oktober – vilket betyder Halloween. Det blir roligare och roligare för varje år, ju äldre barnen blir desto mer hänger de ju med på alla dessa högtider vi firar. Kelly har redan bestämt cirka 10 olika saker hon vill klä ut sig till, vi får se vad vi landar tillslut. Det blir inget trick or treat i år – av förklarliga Corona-skäl. Jag hade faktiskt börjat fundera på om Kelly blivit stor nog att gå det i år, men det ”var ju skönt” att jag inte behövde bestämma mig för det eftersom vi ändå inte kommer gå/ge godis till andra ändå.

Happ. Idag har vi busat på hemmaplan, Harley och jag. Tvätten rullar på för fullt nere i badrummet och jag har precis påbörjat rensning/sortering/rengöring av lådorna i köket. Kan vara något av det tråkigaste, men nu har vi varit så slarviga och bara slängt in bestick och allt annat huller om buller så nu är det dags att få ordning på torpet lite.

Harleyboy röjer runt här som vanligt. Det är aldrig en lugn stund med honom, hehe.

Vi var ju förresten på BVC igår för att väga, mäta och prata utveckling. Han är ju en väldigt babblig och rolig kille. Envis, busig och gosig – alltså hans kramar är något av det mysigaste jag vet i hela världen. Han håller om mig hårt med båda armarna och liksom borrar ner sitt ansikte i min famn ♡

Han ställer sig upp och går längs med möblerna och leker mer än gärna med tjejernas leksaker så fort han får chansen. Han är nu officiellt ikapp sina storasystrar i vikt (12 kg) och rockar numera storlek 80-86 i kläder. Min lilla godisbåt! Ingen älskar dig som jag gör ♡

 

Är alltid med där det händer 😉

 

Till lunch åt jag pestopasta med kvarg, toscansk biff, keso och broccoli.
Harley fick en couscousröra (burk) och lite makaroner och broccoli att pilla med själv. Han tycker det är så roligt att få äta (Läs: leka) med maten ♡

 

Jahapp nehepp. Nu ska jag fortsätta med lådorna i köket, zzzzz…. innan vi ska hämta tjejerna från förskolan. Jag känner mig riktigt sugen på chokladbollar idag. Undrar om de vill baka det med mig?

Laters ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats