Tessie-san

Shopping, smultron och disco

Godkväll kompisar, hur mår ni? ♡

Idag har vi haft en dag på språng. Vi har nog inte suttit still en sekund idag, fram till nu då jag äntligen landade på soffan.

Barnens kusin Emma fick ju ”en shoppingdag” med mig som present nu när hon fyllde 13 år, och idag var det dags. Jag tog med mig Kelly också, så hade vi en riktig tjejdag tillsammans.

Det känns som att vi var i varenda butik i hela Farsta C, och tillslut hade hon hittat två hoodies och ett par jeans. Jag frågade om hon inte behövde något mer till höstgarderoben, men hon var så himla nöjd med det hon hittat så det gick ju smidigt.

Vi hann med både lunch och fika också, och så passade även Kelly och jag på att prova kläder i provhytterna vi med. I en affär testade Emma och jag en likadan jumpsuit (min i en storlek för 14-åringar, hahah) och så gick vi ut och dansade i den stora spegeln utanför. Kelly likaså. Hade hon varit lite äldre hade hon nog skämts över sin mamma, men nu tyckte hon bara att vi var roligast i världen. Haha. en riktigt kul tjejdag hade vi!

 

Kelly testade Halloweenhattar och fick välja en burk slime till henne och en till Belle inne på Lekia.

 

Efter över 4 timmars shopping gick vi och handlade tacos till middag, sen åkte Kelly och jag hem till resten av familjen.

Vi lämnade av all mat och vår shopping. och så hämtade vi med oss Belle ut för att leka lite i parken med grannbästisen. Så fick grabbarna vara hemma och ordna med middagen 😉

 

Hon är en riktig liten sakletare, Belli. Hon proppar alltid fickorna fulla med stenar, pinnar eller ekollon ♡

 

Vi gick bort till smultronparken för att leta smultron. Det är helt galet att vi alltid hittar massor med smultron där, även om vi är där flera gånger i veckan – och vi snart är inne i oktober månad… det tar aldrig slut?

 

”Hittade du ett smultron, Belli?”
”Mmmmm!!”
”Får jag se?”
”Aaaaaaah”

♡♡

 

Vi åt tacos till middag och sen frågade vi om grannbästisarna ville komma hem till oss och leka med tjejernas nya slime.

De satt och lekte med slime och lera i någon halvtimme, sen var det fullt ös nere i lekrummet istället. De släckte ner taklampan och satte på alla discolampor vi har därinne och körde lördagsdisco. De hoppade och dansade till Just Dance tills de var helt röda i ansiktet alla fyra… jag menar fem. Harley var faktiskt också med och dansade, fast i JPs knä.

Är så glad för deras fina vänner och den vänskapen de har ♡

 

Snipp, snapp, snut, så var denna lördag slut!

Hoppas ni haft en mysig dag, ta hand om varandra ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats