Tessie-san

Hemmalek och utelek

Igår var det strålande sol där vi bor – men då var vi så trötta allihopa, så vi var inne hela dagen. Köpte hämtmat, kollade på Ipad och film, och lekte prinsessor, häxor och kurragömma hemma.

Idag var det molnigt igen, och då gick vi minsann ut på långpromenad och lekte i flera olika lekparker. Varför göra som alla andra? 😉 Ibland blir det lite tvärtom bara.

Igår:

 

Det är lite kul ändå att vi bott i samma område i 5 år nu, och har varit ute på otaliga promenader med barnen, men vi hittar ständigt nya lekplatser och promenadstråk när vi är ute.

Idag:

Likt de flesta 1-åringar så ääälskar Harley att gunga. Han skulle kunna göra det i flera timmar i streck. Tyvärr blir han vansinnigt arg om man ens tänker tanken på att lyfta upp honom därifrån, hehe.

 

Då var snart den här helgen slut, och imorgon är det vidare inskolning för Harley på förskolan igen. Nu ska han få stanna kvar och äta lunch där, åh gullegubben, jag hoppas verkligen att det fortsätter gå bra. Det brukar dock komma en dipp efter ett par dagar, men vi får hoppas att tjejerna kan ge honom lite extra stöd och tröst när jag inte är där – ändå tur att få ha båda sina storasystrar där ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats