Tessie-san

Hört talas om Sudio?

♡ I samarbete med Sudio

 

Åh, jag måste bara berätta om mina nya hörlurar! Det värsta jag vet är trasslet med sladden som alltid uppstår när man ska ta upp lurarna ur fickorna. Det slår aldrig fel, det blir alltid trassel? Ja, men det är inget som helst problem längre, för mina nya hörlurar är helt sladdlösa!

Jag blev så glad när Sudio hörde av sig till mig och undrade om jag ville göra ett samarbete med dem. De har så himla snygga hörlurar och högtalare, och har något för alla smaker.

Mina favoriter är absolut Sudio ETT. Förutom att de är så sjukt snygga, så är både ljudkvalitén och brusreduceringen något jag fastnade för. De stänger ute allt annat ljud från omgivningen så det är bara du och musiken, eller poddar som jag oftast lyssnar på. Om det ringer kommer transparensläget automatiskt att sänka brusreduceringen och ta in ljud utifrån så att du kan höra din röst ännu bättre igen. Hur bra?

Ni hittar Sudio ETT här!

Just nu får ni med en snygg presentpåse vid varje köp, och med min kod Tessiesan15 får ni 15% på hela sortimentet!

Det är ju inte långt kvar till Alla hjärtans dag heller, kanske har ni någon ni håller kär som skulle bli glad för ett par nya fina hörlurar, eller en sånhär ursnygg högtalare.

Jag vet iallafall någon som kommer bli glad när han öppnar sitt paket med denna i ♡

Ni hittar högtalaren Sudio FEMTIO här!

 

De har även förlängt garantin till 3 år om du som kund registrerar dig på Sudio Sphere.

Läs mer och hitta dina favoriter på Sudio.com

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats