Tessie-san

Glittriga enhörningar

I helgen så fick jag tid att pyssla lite med min brorsdotter Emma och blev helt klar nu för någon dag sedan. Gjorde ju en färgglad vimpel senast, som jag hängde upp längs med “taket” på Kellys bokhylla. Gjorde även en mini-variant som jag hängde på hennes dörr. Den här gången fortsatte jag på “vimpel-temat” men avancerade från spetsiga flaggor till glittriga enhörningar. Jag har alltid tyckt att enhörning är så drömmiga och har fått extra dille på dem nu när jag går runt med inredningstankar till Kellys rum i tankarna hela tiden.

Har sett flera liknande varianter på Instagram som jag tagit inspiration ifrån. Valde att göra dem i flera olika färger, den ena var inte den andra lik – och blev riktigt nöjd! Hängde upp den över skötbordet i hennes rum och funderar just nu på om jag ska sätta upp en eller två tavlor där över eller om jag ska pyssla till en skylt med hennes namn i glitter.

Något kul blir det nog, tills dess hänger den bra där bara som den är tycker jag. Kelly är ju så nyfiken på sin omgivning just nu och tidigare idag när vi bytte blöja så vände hon på hela sig för att kolla upp på sina nya glittriga kompisar, det ser jag som ett bra betyg!

 

IMG_3995IMG_3994IMG_3993

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats