Tessie-san

Idag var det varmt!

Vi kom hem för en liten stund sedan, Kelly och jag. Innan vi påbörjade vår promenad för dagen så gick vi förbi vårt serviceställe för att skicka iväg vinsten i Libero-tävlingen jag hade för någon vecka sedan. Nu är den på väg till den lyckliga vinnaren! När det var gjort så fortsatte vi ut i det härliga vårvädret. Det är riktigt skönt ute idag, jag knäppte tillochmed upp jackan där ett tag. Kelly hade inte hunnit sova sin förmiddagslur innan vi gick ut så den tog hon på promenaden istället. Då stoppade jag i lurarna och lyssnade på en podd, har en del poddavsnitt (från flera olika poddar) att ta igen, så det gäller att passa på..

Vi tog den halvlånga promenaden idag och stannade till lite i solen en stund. Tänk vilken förtur vi får på våren och försommaren iom att vi får vara hemma om dagarna och får nyttja dagsljuset och solens strålar på ett helt annat sätt än när man jobbar heltid, det är vi så tacksamma för! ♥

 

 

Vinst på väg!

 

IMG_3927

 

För att vi inte ska tröttna brukar vi variera våra promenader i området. Det som är så bra är att man kan svänga av vid flera ställen om man inte skulle orka mer och på så vis komma hem snabbare. eftersom vi går runt området. Hade man bara gått rakt mot en speciell plats och sedan samma väg tillbaka är det ju en annan sak. Nu gick vi dock förbi alla “på väg hem-svängar” förutom den sista. Så istället för att fortsätta ner den sista biten mot det andra vattnet så svängde vi hemåt där. Blev ändå över en timmes promenad och det var så härligt.

Tänk vilka tomter det finns va? Stora med inte bara sjöutsikt utan med en helt egen strand? Wow! Vi som tycker vi har det lyxigt med ett fint radhus och ett par minuters gångväg till vattnet, tänk att kunna ta sin frukost på uteplatsen och sedan hoppa direkt i plurret på sommaren! Ah det vore något det. Iallafall som sitt landställe – vilken dröm!

IMG_4016IMG_4017

 

 

Hittade en bänk i skogsbrynet där vi stannade till en stund. Kelly sov som sagt redan, så jag passade på att få lite sol på nosen. Blev ingen långvarig paus, men var ändå skönt att vila benen lite.IMG_4018IMG_4019

 

Ser fram emot att snygga till lite på uteplatsen i helgen. Sopa under fjolårets torra löv och barr från när vi slängde ut granen… Hänga ut lite nya matbollar till fåglarna och se om det ska till något nytt i rabatten. Mysigt, ser verkligen fram emot det!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats