Tessie-san

Fylld med energi och Spiderman x 2

Hej på er, hur har ni det ute i stugorna?

Jag har haft en riktigt bra dag, måste jag säga. Tjejerna var tillbaka på förskolan båda två idag, och Kelly hade tagit med sig sin Spidermandräkt så hon och hennes kompis kunde klä ut sig tillsammans idag ♡ Belle var så glad över att vara tillbaka och sprang genast iväg och gungade tillsammans med Kelly (de har slagit ihop storbarn- och småbarnsavdelningarna på morgonen nu) – så Harley och jag vinkade hejdå och gick sedan hem.

Vi har haft en riktigt lugn dag tillsammans. Han har ju haft ett par bökiga nätter den senaste tiden, så vi behövde båda två få en lugn stund tror jag. Han lekte lite med skohuset medan jag städade undan i köket efter morgonen, vek gårdagens tvätt och slängde in en ny i maskinen. Sen fick han en flaska och somnade pladask i min famn – och sov där i närmare 2½ timme. Det var så gosigt, och väldigt välbehövligt för oss båda.

 

 

På eftermiddagen hämtade vi upp tjejerna och tog sällskap av Spiderman 2 😉 till parken så lekte de vidare där en stund. De är ett riktigt radarpar de där två, de leker varje dag på förskolan och Kelly tycker mycket om honom ♡

 

När vi kom hem hade JP precis kommit från jobbet och börjat laga middag.

På onsdagar har jag mitt danspass på kvällen, så jag åkte iväg på det – hade superkul som alltid – och kom hem till tre barn som flög in i min famn och nästan slogs om vem som skulle krama mig mest. Det är så olika det där, ibland ser de mig knappt när jag kommer hem, andra gånger har de verkligen saknat mig, hehe ♡

Gick upp med alla tre upp i tjejernas sovrum och nattade. Inom 20 minuter sov allihop, det var länge sen det gick så lätt ♡

Känner mig glad och fylld med kärlek och energi. Har varit lite väl mycket gnäll på mig de senaste dagarna pga sömnbrist och orkeslöshet, men idag känner jag mig på banan igen.

Hoppas ni haft en fin onsdag, vi hörs mer imorgon – då ska vi ha tårtkalas efter förskolan!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats