Tessie-san

Forever a Backstreet Girl

I söndags blev jag 13 år all over again.

Mina absoluta favoriter Backstreet Boys var här på deras världsturné och hade sålt ut Globen. Tänk, efter 26 år så fyller de fortfarande ut arenor och sjunger och dansar lika bra som under deras prime time!

Jag har gått på alla konserter de haft här i Sverige sedan 97 och jag är SÅ glad att jag fick vara med om den här konserten, det känns som att det kan bli deras sista (de är ju inte pojkar längre om vi säger så), och det hade jag inte velat missa för allt i världen.

Jag gick tillsammans med min ständiga partner in crime Jessan, och vi började dagen med en middag på Fridays uteservering – iklädda våra snygga BsB-tischor 😉

 

Isande kalla mojitos – det vill jag dricka hela sommaren! ♡

 

Jessan hade fixat VIP-inträde åt oss, så vi hade en egen lounge med bar, biljardbord och egna toaletter utan kö 😉 Lyxigt värre!

 

Det var flera tjejer som delade ut dessa lappar till alla som skulle in på konserten.
Under “As long as you love me” så höll exakt varenda en i publiken upp skyltarna mot scenen… hur fint?

Jag grät exakt hela den låten.

 

De var så bra, de var så proffsiga, så coola, personliga och bara bäst!

Jag kommer alltid vara en lika dedikerad Backstreet girl, forever and ever and ever ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats