Tessie-san

Buss, bad och äta gräs

Heeej kompisar, hur mår ni?
Vilken dag vi har haft! Den har gått i ett, utan paus och jag är helt färdig.

Det var en så kallad “12-dag” på förskolan idag så då bestämde vi att Kelly fick vara hemma helt. Så fick vi en långhelg tillsammans istället! ♡

JP skulle in till jobbet och jobba ett par timmar, så jag frågade Kelly vad hon ville göra tills pappa kom hem. och då svarade hon “åka buss!”
“Okej, vart ska vi åka då?” frågade jag.
“Till Farsta!” sa hon då.

Så då fick det bli så.
Vi tog bussen dit och köpte lite blå och gula ballonger + nya Sverige-flaggor till imorgon på nationaldagen. Sen åt vi lunch och strosade lite i affärer innan vi tog bussen hem igen.

 

Sen mötte vi upp JP, packade vagnen med badkläder, handdukar, strandleksaker och frukt – så gick vi ner till stranden och badade. Det var ju riktigt pangväder, så det var ingen tvekan om att vi skulle bada!

Kelly är verkligen ingen badkruka, utan är alltid först ner i vattnet. Min lilla fisk! ♡

 

Bellibus ville också bada! ♡
Jag trodde hon skulle backa så fort hon kom ner tillräckligt långt för att känna på vattnet, men hon kröp vidare och satte sig där i vattenkanten utan att tveka. Jag tror nog vi har en till liten fisk här!

 

Belle var bara i badet en kort stund. Jag ville inte riskera att hon skulle bli sjuk igen, för vattnet var inte så värst varmt.
Bytte om till torra kläder, sen gick JP en sväng med henne så hon kunde somna i vagnen.

Kelly sprang helt ogenerat fram till 3 äldre tjejer och ville leka med dem. De var jättegulliga och busade med henne, de plaskade vatten på varandra och byggde en lerpool i sanden tillsammans.

 

 

När vi kom hem blev det lite nedvarvning.
Tjejerna lekte i gräset, JP tände grillen och jag slängde upp benen i soffan på uteplatsen. Win-win-win ♡

 

Någon var mycket imponerad av vår nya fina gräsmatta och tog sig en smakbit, haha.

Ska visa er före- och efterbilder på gräsmattan, det är verkligen stor skillnad! Den är inte helt tät ännu och på vissa ställen är den fortfarande lite kal, men vi hoppas att det kommer 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats