Tessie-san

Vattkoppor?

Alltså, snacka om att jag jinxade det efter mitt senaste inlägg?

Jag hann preciiis trycka på “publicera” när en ledsen Belle vaknade och var varm som en kamin… och så var det hennes tur!
Hon har varit så tapper, men har också fått kämpa med väldigt hög feber stackarn – så det blev samma visa igen, men nu med en mycket piggare (och därmed mycket mer rastlös) storasyster att underhålla samtidigt.

Puuuh, man känner ju verkligen att man lever som mamma, om vi säger så! 😉

 

Imorse var dock båda feberfria och betydligt piggare och gladare än de senaste dagarna, så vi bestämde oss för att ta oss ut från vår sjukstugebubbla en liten sväng.

Eftersom vi bara varit hemma och kurerat oss, var det lite extra kul att få göra en frisyr på Kelly. Hon har mest haft en vanlig hästsvans de här dagarna, men nu fick det bli lite flätor och intofsade tofsar ♡

 

Vi hoppade på bussen till Farsta C till Kellys stora förtjusning. Hon älskar att åka buss! När vi kliver av säger vi “hejdå bussen, tack för skjutsen!”

Vi gick lite i affärer i väntan på att JP skulle komma och göra oss sällskap för lunch.

 

Nu på kvällen upptäckte jag 3-4 röda små prickar på Belles händer och undrar om det kan vara så att hon fått vattkoppor!?

Kelly har inte haft vattkoppor än, så om Belle har det så kommer ju Kelly garanterat få det också.

Jahapp, I guess time will tell.
Tog bild på prickarna nu innan nattning, så får vi se om det dyker upp några fler imorgonbitti så vi kan jämföra.
OM det är vattkoppor så ber jag på mina bara knän att de båda får en så lindrig variant som möjlig. Mina älsklingar, nu räcker det med sjukdomar! ♡♡

Har era barn haft vattkoppor? Har ni några tips på hur man kan lindra symptomen? Har hört dubbelt om att bada, vissa säger att det är BRA att bada, för det svalkar och hjälper kopporna att torka och läka, andra säger helt tvärtom – att det sprids mycket lättare och att det kan bli mycket mer besvärliga vattkoppor? Någon som vet vad som gäller?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats