Tessie-san

En hoppborg, en trollkarl och en nysnaggad kille

BOM så var det måndag och en ny vecka har rullat igång.

Idag hade Kelly utvecklingssamtal i skolan på morgonen, sen fick hon följa med mig till jobbet – men innan jag berättar om det tänkte jag att vi kör ett inlägg om helgen först. Som vanligt har vi hunnit med massor, så vi kör igång på en gång.

 

FREDAG

Hämtade hem fyra glada barn på fredagen, JP jobbade lite senare så vi började vår helg innan han kom hem.

Harley hade börjat bli långhårig, så jag agerade frisör och klippte till en ny frisyr. Som alltid ska man inte kolla så noga, för det är inte så jämnt överallt 😉 Men tycker det blev fint. Han är alltid så fin ♡

 I skolan hade de pratat om att Kungen varit kung i 50 år och Kelly blev inspirerad till att göra en fin teckning ♡

 

Fredagsmys med ostbågar, jordnötsringar och Barbie-filmen.

Harley ville hellre sitta uppe med mig i soffan, så hans fåtölj förblev tom 😉

 

LÖRDAG

JP jobbade på ett event hela lördagen, så jag körde solo med barnen. Gjorde lite lördagsflätor på tjejerna och de lekte ute på gården på förmiddagen. Efter lunch åkte vi iväg till Farsta och mötte upp Molly och Ella.

Kikade i affärer och gick sen och fikade på det nyöppnade cafét med rosa väggar och blommor överallt. Väldigt Dirty Coco-inspirerat.

 

 

SÖNDAG

Vi hade blivit inbjudna till årets familjedag – en jobbfest som JPs chef bjöd in till, där alla anställda var välkomna med sina familjer.

Det bjöds på korv och hamburgare. Det fanns en hoppborg, ett pysselställe med massor med lera, det kom en trollkarl och trollade och snurrade figurer av ballonger, fiskdamm, ja men herregud de hade allt. Barnen var helt lyriska, de hade så himla kul! ♡

 

Hoppborgen var absolut det bästa – tillsammans med trollkarlen!

Oliver-gubben somnade i vagnen precis när vi kom och sov i närmare 2½ timme (till skillnad från dagen innan då han blev väckt alldeles för tidigt och bara fick sova en kvart på hela dagen).  När han vaknade var han riktigt utvilad och sprang runt och upptäckte allt han med ♡

Alltihopa avslutades med fiskdamm. Vilken dag! ♡♡

 

Vi var en helt färdig familj som kom hem sen. Vi åt färdigpizza till middag och badade alla barnen, sen var det marsch pannkaka i säng.

Oliver valde dock att leva rövare hela natten. Jag vet inte om det berodde på att han sovit för mycket under dagen, det faktum att han håller på att få hundra tänder på samma gång, eller om det var något annat besvärligt för honom. Han somnade först vid nattning, men började sen böka och gnälla, och vara riktigt besvärad non stop hela natten. JP och jag var tvungna att turas om med honom för det blev så kämpigt.

En halvtimme innan klockan skulle ringa så somnade han…

Och JP och jag var riktiga zombies när det var dags att gå upp. Inte klokt att man ens kan fungera efter en sån natt, men det var bara att kliva upp och göra den här dagen med.

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats