Tessie-san

Höstens första vab

Då var det dags för höstens första vab.

Kelly kom in till oss tidigt på morgonen med en helt igensvullen hals, snorig näsa och hosta. Stackars lilla hjärtat ♡ Jag trodde absolut att det skulle vara Oliver som skulle bli sjuk först den här höstterminen iom inskolning och allt, men det var alltså Kelly som blev smittad. Risken finns ju att de andra också insjuknar i dagarna, men vi är noga med god handhygien och att Kelly får lite space, så kanske vi andra slipper.

Hon får vara hemma idag och imorgon och vila. Hon orkade sitta och pärla lite tidigare idag, och nu ligger hon här bredvid mig i soffan och vilar och tittar på Sing. Hoppas det går över snabbt för henne ♡

 

Är det någon som är sugen på en frågestund kanske? Tycker det är roligt att ”prata” med er, och det har varit rätt tyst i kommentarsfältet på senaste 🙁 Är ni kvar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin nr2

  Jag är kvar! Men besöker inte bloggen lika ofta längre, livet kommer emellan liksom. När jag var föräldraledig var jag lätt inne varje dag 🙈 Har ingen fråga just nu men vill säga hej i alla fall 😃

  1. tessiesan

   Malin nr2- Gullig du är, tack! ♡ Du har varit med i fler år vet jag, och det gör mig så glad att du hängt kvar ♡

 2. Gabbi

  Jag är kvar 😄🥰 Ser alltid fram emot att gå in och läsa på bloggen och blir så glad när man ser flera inlägg i rad som jag inte läst.

  1. tessiesan

   Gabbi- Vad glad jag blir, tack tack tack! ♡ Det är såna här kommentarer som får mig att vilja blogga ännu mer.

 3. Annica

  Hej, jag är självklart kvar 🤗
  Brukar alltid titta in hos dig då jag får en stund över. Det är alltid inspirerande o avkopplande!
  Härligt att ni höll er krya ända till nu. Hoppas det är nåt som snabbt går över för henne. Ser mysigt ut att pärla.
  Vilken fin grön växt, den med runda blad.
  Jag vill gärna passa på att fråga hur det känns nu då höstterminen kommit igång?
  Har du flexibla arbetstider?
  Sen önskar jag fler frisyr och frisör inlägg 😊 Era barn ser alltid så fina o fräscha ut i håret.
  Kom på en till lite nyfiken fråga. Får du kommenterar från ”folk” då de ser er ute på stan? Ang ert barnantal i familjen? Från de som inte känner er då. Hur reagerar omgivning? Trevlig helg! 🥰

  1. tessiesan

   Annica- Åh vad gullig du är! ♡ Tack så mycket.
   Jag sparar dina frågor till Frågestunden, så svarar jag på dem där ♡

 4. Mammmatill4

  Hoppas ni kryar på er snart!

  Ni var på disney on ice förra året. Idag släpptes biljetterna och de är ju tokdyra. Såg ni bra? Är det någon som skymmer sikten om man har rad 2-4 på ballongen? De främsta platserna är ju tagna…

  1. tessiesan

   Mammatill4- Tack, Kelly är redan bättre! ♡
   Vi köpte våra biljetter relativt sent (straxt innan jul) som de sen fick i julklapp och då hade vi platser ganska högt upp. Kanske hade varit roligare att sitta närmare, men när man sitter högt upp får man en bra överblick så det är lite som man tycker själv. Såklart kostar det pengar, men har för mig att våra inte var allt för dyra (eftersom vi tog de som var längre ifrån). Får se om vi går i år igen 😀

stats