Tessie-san

Dubbelt träningspass och fylld med energi

Heeej fina! Mår ni bra? ♡

Jag är helt fylld med energi nu på kvällen, känns så härligt!
Iman kom och hämtade mig på förmiddagen, så åkte vi och tränade. Först ett duktigt rumppass och direkt efter gick vi in på danspasset. Var heeelt slut efteråt, men ändå helt fylld med energi. Jag blir så otroligt taggad av att träna med henne, hon pushar mig och får mig att orka det där sista och det känns så himla bra efteråt!

När vi tränat klart gick vi och åt en långlunch tillsammans och babblade non stop. Vi lyckas aldrig få slut på samtalsämnen, haha. Vi delar så mycket och tycker så lika i nästan allt. Jag är så himla glad för vår vänskap! ♡

 

Förutom träning och lunch, var jag ute efter en liten träningsväska till mig. Jag har bara tryckt ner skor, vattenflaska och ombyte i min vanliga väska hittills, men insett att jag faktiskt behöver en riktig väska som bara är till som träningsväska. Hittade en jättefin på Kappahl – med 25% rabatt dessutom, kändes som ett riktigt fynd!

Hittade huuuuur söta kläder som helst till tjejerna på Newbie-avdelningen, de har fått in ett nytt mönster som är så drömmigt med svart bas och vackra blommor på, men fick hejda mig. Det är ju ändå både födelsedagar (Kellys) och julafton snart, så får skriva upp det på deras listor 😉

 

När jag kom hem möttes jag av mitt gäng där hemma. De väntade in mig för filmmys med popcorn och chips mitt på blanka dan. Det blev Kellys nya favoritfilm – igen. Till månen och tillbaka på Netflix. När hon väl fastnar för någon film är det bara att förbereda sig på att få se den dagligen en tid framöver 😉

Bästa söndagen på länge ♡ Jag fick både fylla på min energitank med kompishäng och träning + ha en riktigt mysig eftermiddag och kväll med familjen.

Dessutom somnade alla barnen på studs eftersom vi ställt bak klockan, den var ju “egentligen en timme senare” än vad den visade, så de var mer än redo att somna när vi gick upp till sovrummet.

Hoppas ni haft en fin helg. Stor kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats