Tessie-san

Muffins och rörd till tårar

Hej fina, hur mår ni?
Jag mår bra. Mycket gladare idag jämfört med igår. Efter regn kommer solsken, eller hur är det? Tur det!

JP har varit iväg och jobbat hela dagen, så det var bara jag och barnen idag. Tänkte först att vi skulle gå ut i skogen, men det har varit sådär regnruskigt hela dagen så vi skippade det. Vi stannade hemma och barnen har lekt, haft springtävlingar, tittat på Mamma Mu, jag har kört ett helt lass med tvätt, sen har vi läst böcker och bakat muffins.

Kelly hade “byggt ett hus” med filtar och leksaker runtomkring som Belle och Harley gärna också ville prova på. Belle var försiktig och lyssnade på vad Kelly hade för regler inne i huset, så det gick bra. Harley däremot drog upp golvet och plockade upp saker och röjde. Det uppskattades inte.

 

 

“Men Haaaaarley. Du bara förstööööör!”

Lilla älsklingen, han ville ju bara vara med och leka ♡

Jag satte mig med dem på golvet för att medla och så hittade vi saker som han fick ta, och då kändes det bättre för samtliga, haha.

💕

Lunchen serverad!
Idag blev det ravioli med köttbullar och ärter. Harley fick Texmex-gryta och ärter.

 

Efter lunchen frågade jag om det fanns någon som var baksugen och det var det ju såklart!

Själv med tre barn hela helgen, så jag gör det lätt för mig och sätter igång ett bak… hehe. Jag måste vara galen 🙈

 

Det blev som vanligt väldigt kladdigt, socker och mjöl överallt och svett i pannan på mig. Men barnen var supernöjda, speciellt när det var dags att slicka skedarna 😉

Blev jättefina färgglada muffins som vi ska göra till cupcakes till kalaset nästa helg. Tjejerna fick smaka en varsin, sen la jag in resten i frysen tills det är dags.

💕

 

Just det! Vi kollade på en ny film på Netflix också! Till månen och tillbaka hette den. Suuupermysig film!

Vi satt och tittade allihopa i soffan och i den känslomässiga slutscenen vänder jag mig om och tittar på Kelly som gör sin snart-börjar-jag-gråta-min och jag frågar hur det är. Ser att läppen börjar darra ännu mer och jag frågade om hon var ledsen, men förstod sedan att hon var rörd. Så rörd av det fina slutet att hon började gråta. Min fina fina tjej.

Jag sa att det är helt okej att känna sådana känslor, att jag också ofta känner så när jag tittar på film och själv börjar gråta. Det är första gången hon gjort det, så hon visste inte riktigt vad de här känslorna som plötsligt bubblade upp var för någonting ♡ Jag sa att det bara var fint att hon kände så mycket att det t.o.m kom tårar. Då slappnade hon av i det och lät tårarna rinna.

Min stora fina tjej. Så full med empati och kärlek!

Gullnosarna!

Imorgon är det söndag – och det betyder dans! Vad jag längtar ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats