Tessie-san

Disney on Ice

Hej kompisar, hur mår ni?

Bloggen strulade hela kvällen för mig igår, vi får se om det här inlägget ens kommer upp nu, men vi testar.

Igår väntade något himla roligt. Jessan överraskade mig och Kelly med att vi skulle få gå på Disney on Ice i Globen med henne!
När jag började se reklam om biljettsläppet förra året ville jag hemskt gärna ta med mig Kelly dit, men eftersom showerna alltid är i början på januari kändes det uteslutet att vi kunde gå eftersom jag ju ska föda närsomhelst.

Nu undrade Jessan om vi ville gå med henne bara för någon dag sedan och vi blev så överraskade och glada och sa såklart JA på en gång! Det är ju dagsformen som styr hur mycket jag orkar med varje dag och nu kändes det okej. Jag förklarade för Kelly vad det var för något och så visade jag lite klipp på youtube – hon blev helt lyrisk! Ville att vi skulle gå på en gång 😉

Hon ville givetvis ha på sig sin Elsa-klänning när vi skulle gå, hon var sååå taggad!

 

 

Vi alla älskade showen!
Jag blev rörd till tårar av att se hur exalterad och glad Kelly var. Hon vinkade glatt till alla figurer som kom ut på isen och sjöng och dansade med ♡

 

Det är ju olika Disney-figurer som är med i showen varje år – och kan ni tänka er att samtliga av Kellys absoluta favoriter var med denna gång!

Vaiana och Maui, Rapunzel, Belle, Ariel och såklart Elsa, Anna, Olof och Christoffer! Både Skönheten och Odjuret och Lilla Sjöjungfrun har vi läst ett par gånger, men inte hunnit se filmerna än, så hon har inte lika stor relation till dem som hon har till de andra. Vaiana, Trassel och Frost är ju hennes topp 3 favoritfilmer som går varma här hemma dagligen.

 

Hon fick välja vad hon ville i shoppen och valde en Rapunzelmugg med isglass i och en blinkande Frost-stav.
Vi köpte en likadan stav och en Frostmugg till Belle som var hemma med pappa också ♡

 

Showen avslutades med hela gänget från Frost och det var såklart det bästa av allt! Vi hade önskat att de skulle sjunga den nya låten från Frost 2, den sjungs varm här hemma, men det blir nog nästa år.

Stort TACK till Jessan som bjöd med oss på denna fantastiska show! Vi blev sååå glada! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats