Tessie-san

Tre dagar kvar till förlossning

Kan vi prata lite om att det endast är  t r e  små dagar kvar tills Baby Peanut är här?

Jag fattar ingenting, det har gått så fort alltihop! Fast jag tycker alltid att det känns såhär att vara gravid, det är världens längsta väntan och längtan, sen helt plötsligt så är det dags och då är man nästan inte beredd. Även om det är det enda man har tänkt på varje vaken minut i 9 månader…

Jag har ju en del förvärkar som sagt, och det är mest på kvällen och natten det kommer. Igår blev nästan JP lite nervös och började klocka dem eftersom de kom så tätt, men jag kände att det inte var på riktigt än. Det är verkligen skillnad på förvärkar och riktiga värkar – förvärkar är nada jämfört med de riktiga. Men samtidigt ska vi ju inte vänta in några riktiga starka värkar på samma sätt som man normalt gör. Sätter det igång så ska vi ringa in till förlossningen direkt, för då får vi flytta fram kejsarsnittet så det blir av på en gång.

Försöker att inte tänka i de banorna alls, utan vi siktar in oss på att det är på torsdag som det är dags. Vårt datum, den 9:e ♡

 

Något lite tråkigare är att min foglossning fullkomligt tar sönder mig.

I helgen när vi var på Disney on Ice skyndade vi oss igenom hela arenan till våra platser och för att hinna med bar jag upp Kelly och småsprang – det pajade mitt bäcken helt och hållet. Var jättedumt att jag inte stannade upp och bad Jessan bära henne istället, men allt gick så fort. Jag känner ju av foglossningen på en gång om jag lyfter upp henne – och att samtidigt småspringa var verkligen verkligen dumt gjort.

Hade väldigt ont efter det och på kvällen grät jag mig till sömns. Kunde inte sova på hela natten, varenda rörelse – eller ickerörelse gjorde fruktansvärt ont, och det ville inte släppa sen på morgonen heller som det normalt brukar göra. Det är fortfarande inte bra, nu ett par dagar senare och av den anledningen är jag såå redo att föda nu. Så vitt jag minns så försvann foglossningen ganska så direkt efter förlossningen, fast då byts ju smärtan till att ha väldigt ont i snittet istället… Men när DET har läkt, så är allt toppen, hehe ♡

 

Här har vi en av de allra sista bilderna på mig och magen – i vecka 39 (38+5) ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats