Tessie-san

Dela rum med sin syster

Fredag idag och äntligen helg! Haha, skoja bara… nu är det ju helg varje dag 😉
Nä, men snart när vi kommer in i vardagsrutinerna igen så kommer man känna av om det är helg eller inte, nu är vi ju fortfarande inne i julledigheten och varje dag känns som helg.

Vi gör inte många knop här hemma de här dagarna innan Baby 3 kommer. Allt beror på min dagsform och den kan verkligen ändras från dag till dag.
Igår hade jag tur nog lite mer energi och då åkte vi hem till Frida och Wille som precis blivit föräldrar till den sötaste lilla pojken. Det var så gosigt att få snosa liten nyfödd bebis igen och jag tror att det klickade till något i både mig och JP efter det besöket – wow, det handlar bara om dagar ifrån att vi också ska få hålla i vår lilla älskling. Det blev så himla verkligt nu!

Idag var den lilla energin jag hade igår som bortblåst.
Fick en lång sovmorgon imorse då JP var uppe och lekte med tjejerna, men jag var ändå helt slut. Ville egentligen gå ut på en promenad med de andra, men jag orkade inte. Innan middagen gick jag upp och sov igen. Det är precis som att kroppen vet att det snart är dags och laddar på allt vad den kan med all vila den kan få.

När JP och Belle var iväg till gymmet och affären tidigare på dagen lekte Kelly och jag uppe i deras sovrum. Eller, det var mest hon som lekte. Jag frågade om jag fick lägga mig i hennes säng och det var okej. Så sprang hon ut och in och hittade på olika lekar där hon tog hand om mig och bebisen i magen ♡

 

Belle har äntligen fått upp sin stortjejssäng som hon fick i julklapp och vi har bäddat mysigt där för henne. Hon var så glad när hon fick se den första gången och ville provligga på en gång! Klart hon ska ha en stortjejssäng nu när hon ska bli storasyster om 6 dagar ♡ Tror det kommer kännas väldigt mysigt att få sova bredvid sin storasyster och nu även kunna krypa över till varandra på natten om de vill.

 

Kelly aka Elsa fixade de sista småfixen innan hon stolt presenterade resultatet ♡

 

Sängen har varit på plats i ett par dagar nu och hittills har nattningarna gått som en dans.
Jag sitter där på klädkistan i mitten och håller i varsin hand. Vi säger vår godnattramsa och sätter på sovlåten, sen har de somnat väldigt bra. Det där går ju i perioder, men nu har vi kommit in i en lugn nattningsperiod och det känns skönt inför Baby 3s ankomst. Sen kan det där säkert ändras helt åt andra hållet när det kommer en bebis in i bilden, men det är vi såklart beredda på.

 

Varje dag tittar Kelly ut genom fönstret och konstaterar besviket att det inte är någon snö, och jag kan hålla med henne. Det vore så kul med lite snö så barnen fick åka pulka och busa i snöhögar. Den här vintern har verkligen varit snål med det hittills.

 

Det är mycket utklädnad hemma just nu. Är det inte Spiderman eller Rapunzel, så är det Elsa från Frost. Viktigt med flätan sådär på sidan också… 😉
Kelly var snäll och lånade ut Elsamanteln till mig medan jag låg i hennes säng.

 

Sen kom den här gofisen hem och ville vara med!
Kan knappt förstå att du ska bli storasyster om bara 6 dagar. Min lilla bebisgosnos, du kommer bli så stor på bara en sekund när du inte längre är minst i familjen ♡

Hon utvecklas verkligen i en rasande fart och det går inte en dag utan att hon visar något nytt hon lärt sig. Det kommer fler och fler ord ur henne och det är alltid så himla kul! “Boll”, “bil”, “skor” och “Åhnej” är några av de senaste ♡

 

Hoppas ni har en mysig start på helgen, KRAM på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats