Tessie-san

Dagens frisyr och månadens bild

Imorse frågade jag Belle om jag fick göra en frisyr på henne och hon hoppade glatt upp i mitt knä. Jag gjorde en tofs-i-en-tofs-i-en-tofs-frisyr och hon blev såå fin! Älsklings-Belli, så stor nu att hon vill ha egna frisyrer mer än ett par pippi-tofsar.

När vi var klara frågade jag om jag fick ta någon bild och pekade på lamphörnan Kelly brukar bli fotad vid när vi gjort frisyrer och hon sprang dit direkt. Gosegodisen! ♡

Så här har vi Bellegumman i sin finfina frisyr denna tisdag:

 

Min älskling. Hon har verkligen världens vackraste ögon. Ärvt dem totalt av sin pappa ♡

 

Hon fick snart sällskap av en busig storasyster. Bjuder på ett härligt bildspel på de två. Mitt hjärta gör volter när jag ser på er, mina fantastiska döttrar!

 

En annan som också hade en egen liten photoshoot idag var Harley ♡

Jag brukar ju ta månadsbilder på honom en gång varje månad, till en tavla jag gör. Har gjort en likadan med både Kelly och Belle som jag skrivit om tidigare här. Jag har alltså tagit 4 nya bilder varje månad i 1 års tid – med olika färger varje månad – och sedan lagt ihop dem alla till en tavla.

Tjejernas hänger på väggen vid matbordet. Får se om Harleys också kommer få plats där eller om vi måste hitta på en ny plats åt dem alla tre så de kan hänga tillsammans ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats