Tessie-san

Minus på sömnkontot

Godkväll i stugorna, hur mår ni?

Jag är väldigt trött. Har varit det hela dagen egentligen. Hade en riktigt dålig natt och fick inte alls mycket sömn.

Tror det är nya tänder på gång för Harleyboy, han dregglar massor igen och är lättretlig och kommer inte till ro riktigt på natten. Vill helst bara ligga i min famn och det är okej såklart. Jag ligger dock som en ostbåge då och det är ju inte det skönaste kanske. Sen kom båda tjejerna in till oss tätt efter varandra och började böka och bråkas vem som skulle ligga närmast mig… ja, allt klaffade helt enkelt fel bara och så blir det ibland.

Ska ta en tidig kväll idag och hoppas jag kan skrapa ihop ett par timmars bra sömn inatt istället.

Vi ska bara se klart ett avsnitt av en serie JP börjat kolla på – som jag egentligen inte alls är intresserad av, men kommer på mig själv med att fastna i handlingen ändå…

 

Imorgon ska jag äntligen till BVC med Harley. Det har blivit uppskjutet 2-3 gånger pga förkylning, felbokning osv, men nu blir det äntligen av. Är så så nyfiken på hur mycket han väger och hur lång han är. Jag tror absolut att han gått om sina systrar på viktkurvan nu, vi får se om jag har rätt 😉

Natti ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats