Tessie-san

Bada bada bada

Vilken varm och härlig dag! Jag slutade ju tidigt idag och åkte då hem på en gång för att hämta upp min Ros på förskolan. De hade precis ätit mellis när jag kom, så det var en kladdig och glad tjej jag fick med mig. Vi gick raka vägen förbi gungorna på lekplatsen utanför oss, för vi hade ju andra planer…

 

Vi gick hem och började fylla på poolen på direkten – här skulle det badas!

 

Jag doppade mest bara fötterna och satt med på huk i poolen en stund, sen satt jag på en stor kudde bredvid när Kelly plaskade på. Så skönt att få svalka sig lite efter en så varm dag!

 

Tittuuuut! ♡

 

Verkar aldrig riktigt tröttna på den leken… 😉

 

Vi tog en liten paus i badandet och lekte med annat en stund, tills pappa kom hem – då blev det mer bad.

Så himla härliga eftermiddagar vi har nu när vi bor i huset, även på vardagarna. Sånt här skulle ju aldrig ske så spontant om vi hade bott kvar i stan t.ex. Nu har vi lek och bus ett kliv ut på uteplatsen bara ♡ Så glad och ödmjukt tacksam att min livslånga dröm att få leva och uppfostra mina barn boende i ett fint radhus blev till verklighet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats