Tessie-san

Trött måndag va

Hej kompisar, hur mår ni idag? Här är det okej, är riktigt trött idag bara. Vet inte riktigt vad som hände igår, men vi kom inte i säng förrän väldigt sent (för att vara mig), så när klockan ringde imorse förstod jag inte varför jag hade ställt alarm mitt i natten…  Nåväl, när jag väl var uppe så var det ju okej. 
 
Efter jobbet åkte jag hem och gjorde mina dagliga övningar med gummibandet, sen har jag vilat i soffan med nya numret av Elle Decoration och lite choklad. Är fortfarande rätt trött, så jag tänkte försöka sova någon timme för att ta igen lite. Pickis är pigg och igång iallafall och det känns ju skönt. Att känna hans/hennes underbara knuffar och rörelser gör mig alldeles varm i hjärtat, tänk att vi snart ska få träffas på riktigt! Cirka 7 veckor kvar bara! 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats