Tessie-san

Fin bok och vegetarisk lunch

Idag efter jobbet hade jag bokat in en lunchdate med Elin. Hon sms:ade och sa att hon missat ena tåget, så jag gick in på Babyproffsen som ligger precis intill jobbet och kikade sålänge. Det finns så himla mycket fina filtar, åkpåsar och barninredning som man bara skulle vilja ta en av varje av, men nu får vi lugna oss lite. Vi beställde de “sista” sakerna häromkvällen och sen tänkte jag att vi skulle hålla våra (mina) händer i styr tills efter Pickis har kommit till oss. Hämtade ut ett paket idag som innehöll en musikmobil som vi tänkte hänga över spjälsängen och så väntar vi på ett paket till i veckan med en babysitter, lite mysiga badcapes och ett till set med sängkläder. Ska visa er musikmobilen när vi fått upp den.
 
Hursomhelst, hittade iallafall den här supersöta boken “När jag låg i mammas mage” och tyckte den var så himla fin. Stod och bläddrade i den en lång stund. Det var så fina saker man skulle fylla i som “när mamma kände första sparken…”, “när mamma fick reda på att hon väntade mig så..”, “såhär såg pappa ut när han var liten…”
 
Jag har själv en sådan bok från när jag var liten, fast den var mer inriktad på efter födelsen. Tyckte den här var så mysig med allt som händer under tiden man väntar barnet. Kan tänka mig att det är jättekul att få läsa om allt som sina föräldrar gick igenom och tänkte och kände när de väntade en. 
 
Finns alltså på Babyproffsen *blink*
 
 
 
 
Ställde tillbaka boken i hyllan och gick sedan ut och mötte upp Elin. Vi gick till Legumes som ligger på Hornsgatan, en vegetarisk restaurang som serverar buffé till lunchen. Jag har aldrig varit där tidigare, men har gått förbi flera gånger och fått höra mycket gott om den så nu var det på tiden att testa. Allt såg så gott ut och det doftade ljuvligt. Jag bad om att få smaka lite av varje. Det fick dock inte plats på tallriken, men tänkte att jag alltid kunde gå in och ta en till tallrik om det skulle vara så. 
 
Det behövdes inte. Blev proppmätt. Men herregud så gott det var! Allt var gott! Massor med goda röror och sallader, både varma och kalla. Vegetarisk lasagne och falafel, mums! Dit kommer jag definitivt gå igen. Gärna redan imorgon…
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats