Tessie-san

Sovmorgon och svullna fötter

Godmorgon kompisar, hur mår ni? Jag har veckans långa sovmorgon idag eftersom jag jobbar kväll idag. Börjar inte förrän på eftermiddagen, så jag har hela förmiddagen hemma för mig själv. Tog sovmorgon till 9.00 imorse och det behövdes verkligen. Sover så himla dåligt nuförtiden och jag känner mig aldrig riktigt utvilad. Vaknar som sagt flera gånger per natt för att gå på toaletten och även varje gång jag ska röra mig/byta sida – eftersom det är ett helt mission i sig. Gör ont i bäckenet varje gång jag rör mig från sida till sida och blir extremt andfådd när jag väl kommit till rätta. 
 
Händer och fötter är nästan komiskt svullna nu. Speciellt fötterna. De är som stora stumpar nu bara och det börjar bli riktigt trångt i skorna även om jag har tunna strumpor/stödstrumpor. Mina ögon känns också väldigt svullna, men det beror nog på min bristande nattsömn. 
 
Det är ju dock inte långt kvar nu (25 dagar till BF), så det är bara att kämpa på. Åtta ynka dagar kvar på jobbet, ser verkligen fram emot total vila då, så jag kan ladda upp med lagom mycket energi inför förlossningen. Hoppas jag hinner.
 
 
 
Här under filten tänkte jag ligga tills det är dags att göra lunch och sedan promenera bort till barnmorskan. Ska dit och mäta och lyssna på hjärtljud igen. Ska även gå igenom förlossningsbrevet med våra förväntningar och önskningar – börjar kännas på riktigt nu! 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats