Tessie-san

Hej vecka 37!

Då välkomnar vi vecka 37 (36+0) idag! Nu går det verkligen undan här, tycker jag! Känner mig verkligen gravid nu om vi säger så. Jag skulle inte kunna smyga mig på någon om jag ens försökte, för mitt flåsande avslöjar mig på flera meters avstånd. Men vi kämpar på. Bara 9 arbetsdagar kvar, sen blir det vila och uppladdning för hela slanten – om vi inte hunnit föda innan såklart. Tror fortfarande att det kommer ske innan beräknat (som är 14/11), men man vet ju aldrig.
 
Pickis rörelser är så himla tydliga nu. Om man trycker lite där det känns som att han/hon ligger så knuffas det tillbaka, vilket är en så otroligt häftig känsla. Känns som att vi verkligen har kontakt då! Längtar så mycket efter att få träffa vår lilla älskling och f.r.o.m nu kan det ske närsomhelst. 95% av alla födslar sker mellan vecka 37-42. Vi är taggade!
 
 
 

 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats