Tessie-san

Mörkare och mörkare

Jobbade till 19.00 idag och JP var så snäll och hämtade upp mig när jag slutade. Det har verkligen hunnit bli kolsvart vid den tiden, så nu märker man att vintertiden snart är här. Får nog börja tända ljusslingan som vi har ute längs räcket på balkongen snart. Det är ju mycket mörkare nu på morgonen och även tidigare och tidigare på eftermiddagarna, så det börjar nog bli dags. Det är ju så mysigt med alla tända lampor och ljus nu när vi går mot mörkare tider.
 
I helgen ska vi förresten pynta inför Halloween. Egentligen en vecka förtidigt, men annars hinner man ju inte njuta av pyntet innan det är dags att plocka bort det. Har redan köpt tre minipumpor som pryder vårt ena fönster i vardagsrummet, sen har vi köpt en lite större pumpa som vi ska gröpa ur, snygga till med ögon, näsa och mun och sedan placera ute på verandan med ett tänt ljus i. Har även förberett med Halloweengodis till alla Trick or Treat-barn som förhoppningsvis kommer och plingar på vår dörr nästkommande helg. Det ska bli så mysigt med Halloween, även om vi inte kommer gå på någon Halloweenfest i år. Vi får fira på ett annat sätt helt enkelt. 
 
 
Nu orkar jag inte vara vaken så mycket längre till, öppnar imorgon på jobbet, så det gäller att hinna ikapp med lite sömn innan dess. Vi hörs mer då. 
 
 
 
Här får ni en hiss-selfie på magen och mig från idag, vecka 37 (36+2) <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Du är så vacker!! <3

    Vet du, när jag läste ditt inlägg kände jag hur min längtan till eget hus växte dubbelt så mycket. TÄNK att få pynta! Åhhh…(Har en hemlis som sker på söndag faktiskt, så håll tummarna)

    Du, tänkte även på att det börjar bli dags att göra om din blogg tycker jag!! 🙂

stats