Tessie-san

Tjuvade till mig en timme

Efter jobbet idag åkte JP och jag hem till hans föräldrar på lunch. De skulle hjälpa oss med lite papper osv, så vi slog ihop det med en lunch också, mysigt att ses sådär. Fick förresten en jättefin bärsjal från Baby K´tan som vi kommer ha mycket nytta av nu framöver, så himla gulligt!
 
Påvägen hem stannade vi till och handlade lite fredagsmiddag och frukost till imorgon. Väl hemma gick jag upp och skulle byta om till behagligare kläder (hade en superduper tight blus på mig idag – den var inte lika tight för några få veckor sedan… så det blev sista gången jag hade den under den här graviditeten iallafall) och när jag fått på mig mjukiströja och shorts satte jag mig på sängen och tänkte att jag bara skulle vila ögonen en stund, men så vaknade jag någon timme senare av JP som kramade om mig och sa att maten var klar. 
 
Det var inte meningen att somna ifrån matlagningen – vi brukar alltid göra den tillsammans på fredagar, men jag var så fruktansvärt trött så det blev bara så. Gick iallafall ner till vardagsrummet och möttes av ett dukat tacosbord med tända ljus och blommor i vasen. Hur gullig är inte han? <3 Jag är så lyckligt lottad som har honom!
 
 
(En ballong från babyshowern fick stanna kvar på mellanvåningen, resten pryder Pickis rum :))
 

 
 
Det blir nog en tidig kväll ikväll, är riktigt trött trots min timmes tjuvsovning och jag känner att jag behöver ladda batterierna lite. Imorgon ska vi pynta in Halloween hemma hos oss och förhoppningsvis får jag JP att kratta undan alla löv på uteplatsen. Det ser så mycket mer städat ut när inte marken är full och dessutom är det bättre för gräsmattan att inte ha ett täcke av löv när väl snön kommer. 
 
Hoppas ni har en mysig fredag, vi hörs mer imorgon – förhoppningsvis mycket piggare och gladare då!
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats