Tessie-san

Nya byxor och magbild

Tog en sväng in till stan (det var länge sedan) efter jobbet idag, för att kika på gravidbyxor till jobbet. Jag börjar sakta men säkert växa ur mina jobbyxor och snart går det inte att stänga dem alls. Nu drar jag upp ungefär till hälften av dragkedjan och sedan viker jag in sidorna och det funkar, men snart kommer det som sagt inte gå längre. Hittade två stycken som var riktigt sköna, ska se om de blir “godkända” av chefen imorgon 🙂
 
Hälsade på Andreas och Malin som stod utanför BRs nyöppnade butik på Drottninggatan också. Minns ni att jag jobbade på BR förut? Gjorde det när jag pluggade upp betyg innan jag började på Karolinska Institutet. De stod där och delade ut ballonger till barn som gick förbi och blåste såpbubblor på resten, hehe. Riktigt roligt att träffa dem igen, brukar alltid gå in och hälsa när jag är i närheten. 
 
Tog en liten snabbfika med mig själv innan jag åkte hem. Skulle egentligen iväg på ett event med jobbet ikväll, men det blev inte av så då åkte jag hem istället, till JPs stora glädje. Någon hade visst saknat mig 🙂
 
 
 
 
 
 
 
 
Smsade lite med Linnéa som undrade hur stor magen hade blivit, eftersom vi inte setts sedan jag berättade nyheten för henne. Jag sa att den hade blivit stor och att jag älskar den. Då bad hon om att få se en bild. Gick igenom min mobil för att skicka senaste helkroppsselfien jag tagit men insåg att jag inte hade någon… Jättekonstigt, jag trodde att jag skulle stå i spegeln och fota magen dagligen. Men nepp, tydligen inte. Så då gick jag och tog en ny bild som jag skickade till henne. Tänkte att ni också kunde få se.
 
<3
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats