Tessie-san

Gravidyoga

Idag var det premiär för gravidyogan jag börjat på. Varje tisdag efter jobbet nu de kommande veckorna kommer jag gå och yoga i två timmar. Jag var lite nervös innan, jag har aldrig yogat förut och jag var orolig att resten skulle vara proffs och att jag inte skulle hänga med i alla rörelser. Men min oro var totalt obefogad, allt gick i ett lugnt tempo och det var mycket fokus på andning och sinnesnärvaro. Väldigt skönt faktiskt. 
 
En av övningarna gick ut på att man skulle sitta i skräddare, nypa sig själv på insidan av låret eller armen och sedan andas bort smärtan. Det gick oväntat bra. Efter ett par få andetag så kände jag knappt att jag nöp mig själv. Rätt andning kan göra så mycket.
 
Jag ser redan fram emot nästa pass!
 
 
 
JP stod utanför och hämtade upp mig när vi var klara. Eftersom jag gick direkt efter jobbet var jag snorhungrig när klassen var klar. Hade bara ätit en banan innan jag gick dit, så det är klart att jag var hungrig. Så han hade med sig dagens middag varm i en matlåda som jag fick äta i bilen hem, min fina kille <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats