Tessie-san

Fylla på med järn

Eftersom jag ständigt känner mig trött så har jag börjat med lite mer järn för att pigga upp mig lite. Blutsaft (som inte alls var så farligt äckligt som alla säger) tar jag ungefär varannan dag och så äter jag en del blodpudding nu. Jag älskar blodpudding. Det är något som följt med sedan barndomen, tror dock inte att jag skulle gilla det om jag fick smaka det för första gången idag. Men vissa maträtter har man bara lärt sig att tycka om sedan barnsben. 
 
Det är ju allra godast att dricka mjölk till egentligen, men då har kroppen svårt att ta upp järnet, så juice är bättre va? Eller är det bara något man lärt sig som kanske inte alls stämmer? Jag ville inte chansa iallafall. 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats