Tessie-san

Plötsligt händer det

Igår hände någonting när vi stod i mataffären för att köpa middag. Jag tittade på chipshyllan men min blick vandrade bara förbi den. Stannade sedan vid plockgodiset och kände att ja, en liten godispåse ska jag nog ha med mig hem idag.
 
Plötsligt händer det.
 
 
De få gångerna jag köper godis sådär är när vi ska ha över kompisar som jag vet gillar godis. Jag själv brukar aldrig känna mig speciellt lockad, då är det hellre chips jag vill ha. Men nu nobbade jag sourcream-chipsen och fick med mig en liten pluttpåse med plockgodis istället. Delade upp bitarna i en choklad-skål och en blandat-skål till mellon. Det blev precis lagom. 
 
 
 
Får se om det här är en ny trend eller om det blir chips som lördagsgodis i fortsättningen.
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats