Tessie-san

Lunch med min favorit-hygga

Idag bjöd jag över Elin på lunch. Vi har inte setts på år och dagar, vi har givetvis kollat läget och hållt oss uppdaterade via telefon och sms, men det är ju inte riktigt samma sak. Förut sågs vi varje dag (när vi pluggade ihop) och nu har det tyvärr blivit mer sällan. Mycket för att vi båda haft rätt så fullt upp med nytt jobb, vi båda har hunnit flytta osv. Men nu var det alltså dags att ses, så himla mysigt!
 
 
Jag bjöd på god vegetarisk lunch och till efterrätt serverade jag banankaka med mintchoklad tillsammans med en bit vaniljglass och passionsfrukt. Fick två stora tummar upp! 
 
 
Tiden rinner som alltid väldigt fort förbi och plötsligt hade vi suttit och pratat i tre timmar. Det går ju alltid fort när man har roligt som sagt och nu hade vi en hel del ämnen att köra igenom så det gick undan. Alltid mysigt att träffa Elin, hon är en sådan genomgo tjej som jag alltid blir glad av att umgås med. Nu väntar jag ivrigt på en inbjudan hem till hennes nya lägenhet 🙂
 
 
 
 
 
 
 
Hon kom dessutom med fina gåvor! Inflyttningspresenter! Älskar att jag fortfarande kan rida på vågen av “nytt hus”, hehe 🙂 Fick en jättesöt baby-monstera som jag ska vårda ömt. Hon hade även målat mig en tavla med monstera-motiv, så himla fin present. Älskar personliga presenter <3
 
 
 
 
Så himla mysigt att ha henne över! Får så mycket energi av mina vänner, ska bli ännu bättre på att bjuda över på lunch såhär!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paulina, 100 Kitchen Stories

  Det ser jättemysigt och jätteGOTT ut! 😀

  Men på tal om något annat, är du kanske en hälsointresserad tjej? 🙂 Jag tycker det är viktigt att vi får in träning och hälsa i vår vardag – men även möjlighet för lite avkoppling. Jag har passande för det en tävling på min blogg där man har möjlighet att vinna 1 månadsförbrukning (ett helt flak!!) av den naturliga drycken NOA Relaxation + 1 månads fri online-yoga. Tävlingen är inga svårigheter utan endast fylld med trevlig priser! 🙂

  Direktlänk: http://100kitchenstories.se/blueberry-cardamom-smoothie-relaxation-c-23404810

  Ha det så bra!

  // Paulina, 100 Kitchen Stories

stats