Tessie-san

Gammalnytt bord

Nu har vi precis ätit middag och jag har laddat med matlådor inför veckan, plus en stor matlåda som jag lägger in i frysen till någon dag där man inte orkar laga middag. Den här gången blev det korvstroganoff som storkok. Jag älskar korvstroganoff, det är lätt topp fem godaste maträtterna jag vet! 
 
 
Happ, jag tänkte att jag skulle visa er vad jag gjort idag, förutom äta lunch med Elin. För ett par månader sedan hittade jag det här runda lilla bordet på second hand och såg direkt vilken potential det hade till att bli ett riktigt fint litet bord till vårt hem. Jag gillade dock inte färgen, mörkblå rymdhimmel är inte riktigt min melodi… Det har bara stått och väntat på att jag ska ta tag i renoveringen av det och idag fick jag till det. 
 
 
Jag älskar ju vitt och marmor är ju alltid läckert, så jag trollade lite och klädde in bordsskivan med dekorplast med vitt marmormotiv och voila! Se så snyggt det blev. Kanske blev nåågot hackigt i kanterna, men jag tyckte inte det gjorde så mycket. Blev himla nöjd!
 
 
 
Före – mörkblå rymdhimmel
 
 
 
 
Efter – vit “marmor”
 
 
 
 
 
 
Ställde det inne i gästrummet på bottenvåningen som nattduksbord och jag tycker att det gjorde sig riktigt fint därinne. Nu fick ni en snabb kik på hur det har blivit därinne förresten. Ska visa er riktiga före- och efterbilder på gästrummet imorgon. Det var ju knallrosa väggar från början.
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats