Tessie-san

God och glad (och trött)

Fredag idag mina vänner, härligt va? Har faktiskt varit väldigt trött hela den här veckan så jag är riktigt glad att helgen äntligen är här. Det blir dock ingen lugn helg den här gången… Imorgon ska vi på dop under dagen, sen ska jag försök klona mig själv och fira två kompisars 30-årsdagar på två olika håll. Ingen vila ingen ro, men det är klart att det ska bli kul också, önskar bara att helgen kunde vara lite längre så man fick tid att vila också, hehe. 
 
 
 
Ikväll hade vi över Benke på middag, han har fyllt år så vi ville bjuda på en lite sen födelsedagsmiddag där han fick öppna sina presenter och så. Varken JP eller jag hade någon vidare ork att laga något storslaget till middag såhär efter en lång vecka, så det fick bli burgare med pompa. Det går ju faktiskt alltid ann, speciellt på en fredag.
 
Innan vi satte oss till bords så åkte vi iväg till Jysk för att köpa en spegel. Vi har tittat på den tidigare och blivit fullkomligt förälskade i den (eller ja, jag blev förälskad – JP tyckte väl att det var en vit spegel…) Men vi har inte kunnat köpa den tidigare eftersom den är alldeles för stor för att få plats i vår bil och vi har inga sådana där takräcken på bilen så man kan frakta den på taket. Det har däremot Benke på sin bil och han hjälpte oss så gärna med att få hem den. Ska visa er när vi fått upp den!
 
 
Såhär såg min burgartallrik ut.
 
 
 
 
Till efterrätt serverades det glass i mina nya glasskålar, söta va?
 
 
Nu ligger vi här i soffan och är proppmätta. Benke åkte hem för någon timme sedan och vi har städat upp i köket och nu har vi det efterlängtade lugnet härhemma. Diskmaskinen kör på där i bakgrunden och köket är rent och snyggt. Har tänt ljusen i ljusstakarna och småkollar lite på Poseidon på TV11.
 
Kommer nog somna om en stund, men det gör inget för imorgon är det full fart. Vi hörs mer då. Trevlig fredag på er! <3
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats