Tessie-san

Ingen Hiro direkt

Slutade halv fem idag och på pendeln hem kände jag mig sugen på sushi. Saknar verkligen vår sushi i stan, bäst i test och alltid så himla trevliga och glada att se en. Tänkte att sushin här i centrum skulle gå bra den med, har varit där en gång tidigare, men då var de inte alls så trevliga. De kanske bara hade en dålig dag den gången?
 
Näpp, lika otrevliga den här gången. Hälsar knappt när man kliver in i entrén, svarar inte när man berättar vad man vill beställa. Jag tänkte passa på att hämta ut ett paket och handla lite snabbt på ICAn medans de gjorde klart sushin så jag frågade om jag skulle betala nu eller sen; “NU på en gång” svarade surgubben då. När jag väl kom tillbaka så ligger frun och halvsover på ett utav borden… Hon reser sig sakta, går till disken och lämnar över påsen med mina två sushi-beställningar och säger inte ett ljud. Inte ett “tack” eller “varsågod”, ingenting. Hon tittar inte ens på mig. 
 
Jag förstår inte hur man kan vara så otroligt ointresserad av en kund om man driver en egen restaurang. 
 
 
Sushin var inte speciellt god den heller. Den var verkligen inte gjord med kärlek om vi säger så. Saknar verkligen Hiro på Karlbergsvägen, där snackar vi god sushi och trevligt bemötande!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats